TESK Genel Başkan Vekili Burhan Aksak, Vali Çakacak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

TESK Genel Başkan Vekili Burhan Aksak, Vali Çakacak'ı Ziyaret Etti

TESK Genel Başkan Vekili Burhan Aksak, Vali Çakacak\'ı Ziyaret Etti

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Vekili Burhan Aksak, Mersin Valisi Özdemir Çakacak’ı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

02.09.2015 16:54

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Vekili Burhan Aksak, Mersin Valisi Özdemir Çakacak'ı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Bir dizi temaslarda bulunmak ve Mersin esnafıyla görüşmeler gerçekleştirmek üzere Mersin'e gelen TESK Genel Başkan Vekili Aksak'ın, Vali Çakacak'ı ziyaretine Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer de katıldı. Sahil Valilik makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Aksak, Vali Çakacak'ın sürekli halkla iç içe olduğunu, esnaf ve sanatkarlarla yakından ilgilendiğini ve bu sayede esnafın gönlünde taht kurduğunu belirtti. Aksak, konfederasyon olarak Vali Çakacak'a esnafa olan yaklaşımından dolayı teşekkür etti.

Çakacak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülke ekonomisinin gelişmesine önemli katkılar sağlayan esnafın en büyük destekçilerinden olmaya devam edeceklerini ifade etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TESK Genel Başkan Vekili Burhan Aksak, Vali Çakacak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement