Teski'den Öğrencilere Su Tasarrufu Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Teski'den Öğrencilere Su Tasarrufu Eğitimi

Teski\'den Öğrencilere Su Tasarrufu Eğitimi

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen “1 Litre Bakar mısın?

16.05.2016 15:00

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen "1 Litre Bakar mısın?" projesi kapsamında, TESKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi başkanlığı tarafından okul öncesi ve ilköğretim öğrencilerine su tasarrufu eğitimi verilmeye başlandı.

TESKİ Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Tekin, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sema Kurt, Çevre Koruma Şube Müdürü Ayşen Uçar ve Denetim Şube Müdürü Emine Yasavul ile birlikte verilen eğitimler kapsamında, su farkındalığı, suyun önemi, suyu tanıma, su kirlenmesi, su kaynaklarının korunması, su tasarrufu konularında bilinç kazandırmak ve farkındalık oluşturabilecek çalışmalar yapmalarını teşvik edici konular çocuklara öğretilmeye çalışılıyor.

Ayrıca, TESKİ tarafından yürütülen havza koruma çalışmaları, içme suyu temini ve atık suların uzaklaştırılması ile ilgili çalışmalar konusunda da çocuklar bilinçlendiriliyor.

Çorlu Mükerrem Ali Kayan İlk ve Ortaokulu, Süleymanpaşa Özel İdare Ortaokulu ve 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu'nda gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerinin diğer okullarla devam edileceği bildirildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teski'den Öğrencilere Su Tasarrufu Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement