TFF, Ligleri 1 Hafta Erteledi Ama 55 Maçı Unuttu! - Son Dakika
Spor

TFF, Ligleri 1 Hafta Erteledi Ama 55 Maçı Unuttu!

Süper Lig ve Türkiye Kupası maçları bir hafta süreyle ertelenirken, Fenerbahçe'ye silahlı saldırı sonrası profesyonel liglerde son 3 günde 55 maç oynandı.

07.04.2015 08:02  Güncelleme: 08:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk futbolunda Cumartesi gecesinden bu yana sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe Futbol Takımı'nı taşıyan otobüse Rize deplasmanı dönüşü silahlı saldırıda bulunulması nedeniyle olağanüstü toplanan futbol ailesi, tarihi bir karar aldı. Fanatizm ve futbol terörüne karşı duruş tek lig ile sınırlı kaldı! Süper Lig ve Türkiye Kupası maçları bir hafta süreyle ertelenirken, tarihi karar beraberinde 'çifte standart' suçlamasını getirdi.

LİGLER BİR HAFTA ERTELENDİ

Radikal'in haberine göre; Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Vakfı, dün TFF'nin Riva'daki merkezinde bir araya geldi. Fenerbahçe'nin kupa ve lig maçlarının ertelenmesinin ardından Spor Toto Süper Lig 27. hafta ve Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmalarının bir hafta ertelendiği açıklandı. Diğer liglere yönelik herhangi bir karar alınmaması ise dikkati çekti.

2 MAÇ ERTELENMİŞTİ

Fenerbahçe'nin 5-1 kazandığı Çaykur Rizespor maçının ardından yaşanan şok olayı resmi internet sitesinden yayımladığı bildiri ile kınayan TFF Yönetimi, ertesi gün sarı-lacivertli takımın bir hafta boyunca oynaması gereken 2 maçı erteledi. Yıldırım Demirören yönetimi, diğer ekipler için bu tutumunun aksine beklemeyi tercih etti.

55 MAÇ OYNANDI

'Erteleme' kararına kadar aralarında Galatasaray , Beşiktaş ve Trabzonspor'un da bulunduğu 105 takım sahaya çıktı. Son olarak Beşiktaş, Fatih Terim Stadı'nda İstanbul Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Söz konusu sürede; Süper Lig'de ve PTT 1. Lig'de 5'er, Spor Toto 2. Lig'de 18 ve Spor Toto 3. Lig'de 27 resmi müsabaka oynanması şaşkınlık yarattı.

ERTELEMEYİ KULÜP BAŞKANLARI İSTEDİ

Futbol Federasyonu'nun 1 numarası Yıldırım Demirören, Spor Bakanı Kılıç ve Kulüpler Birliği ile yapılan toplantı sonrası basın mensuplarının karşısına çıktı. Süper Lig'in bir hafta süreyle ertelenmesi fikrine TFF yönetimi olarak karşı olduklarını vurgulayan Demirören, kulüp başkanlarının bu yöndeki isteğini kabul ettiklerini söyledi.

TFF, Ligleri 1 Hafta Erteledi Ama 55 Maçı Unuttu!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor TFF, Ligleri 1 Hafta Erteledi Ama 55 Maçı Unuttu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Baba story: MEMLEKETİMİZİ BÜTÜN DÜNYAYA REZIL ETTINIZ ALLAH BELANIZI VERSIN APTALLAR 4 1 Yanıtla
  • nereden nereye: rezil etiniz futbolu futbolunda icine pislik bulasdi kardesim ne sikebachceymis adamlar oynamiyoruz dedi lig ertelendi galatasaray onamiyorum dedi direk basketbolda sampiyonluk kupasini verdiler. anca bu kadar rezil futbol ve federosyon turkiyede olur. bu ne rezalet böyle yahu tff biraksin bu isleri sikecilerde serefli kupa alsin serefleri varsa bu kadar rezilige gerek yok. 3 0 Yanıtla

Advertisement