Thk'da Ali Kural Yeniden Başkan - Son Dakika
Yerel

Thk'da Ali Kural Yeniden Başkan

Thk\'da Ali Kural Yeniden Başkan

Türk Hava Kurumu'nun (THK) Kütahya Şubesi'nde kongre heyecanı yaşandı.

06.03.2014 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Kurumu'nun (THK) Kütahya Şubesi'nde kongre heyecanı yaşandı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Ali Kural güven tazeledi.

Kütahya Belediyesi, Kültür Sarayı meclis salonunda yapılan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan üyelerinin seçilmesinin ardından konuşma yapan THK Kütahya Şube başkanı Ali Kural, THK'nın büyük Türk Milleti'nin maddi ve manevi desteği ile yaşayan, havacılığı benimsetmek ve sevdirmek için görev yapan bir kurum olduğuna dikkat çekti. Kurumla alakalı bilgi veren Kural, "Kuruluşundan bugüne kadar binlerce gencimize hiçbir ücret almadan çeşitli dallarda eğitim verirken ülkemizin çeşitli noktalarında yangın söndürme merkezlerinde yangın söndürme uçaklarıyla ülkemizin ormanlarına müdahale etmek üzere hazır beklemekte ayrıca ambulans uçaklarıyla da karayollarındaki kazalara karşı hazır bekletilmektedir. Tüm bu hizmetler hiçbir devlet desteği olmadan tamamen halkımızın destekleriyle ve yardımlarıyla yapılmaktadır" dedi.

Konuşmanın ardından kurumda emeği geçen kişi ve kurumlara plaket verildi. Plaket töreninin ardından tek listeyle seçime giren Ali Kural, oy birliğiyle yeniden başkan seçilirken yönetim kurulu, Mehmet Turan, Kasım Girgin, İsa Kahraman ve Hasan Demir'den oluştu Denetim Kurulu'nda ise Ali Kehribar, Mutlu Kaygısız ve Eyüp Şahin görev aldı.(HD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Thk'da Ali Kural Yeniden Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement