Thk Gönüllülük Esasına Göre Kurban Derisi Toplayacak - Son Dakika
Yerel

Thk Gönüllülük Esasına Göre Kurban Derisi Toplayacak

Türk Hava Kurumu (THK) Sarıkamış Şube Başkanı Metin Dinç, Türkiye’de havacılığın gelişmesi için 89 yıldır durmaksızın çalışan Türk Hava Kurumu (THK), vatandaşlardan aldığı destekle bu yıl da gönüllülük esasına göre kurban derisi toplama hizmetine devam edeceğini belirtti.

19.08.2015 09:13

Türk Hava Kurumu (THK) Sarıkamış Şube Başkanı Metin Dinç, Türkiye'de havacılığın gelişmesi için 89 yıldır durmaksızın çalışan Türk Hava Kurumu (THK), vatandaşlardan aldığı destekle bu yıl da gönüllülük esasına göre kurban derisi toplama hizmetine devam edeceğini belirtti.

Dinç, geçen yıllarda olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da ilçe merkezi ve köylerden büyük destek beklediklerini söyledi.

Dinç, "Sarıkamış THK şubesi olarak STK'lar kamu kurumları, esnaflar ve toplumun bütün kesimleriyle iyi ilişkiler içerisinde bu kurumun gelişmesi, hizmet etmesi için çaba sarf ediyoruz. Bu manada özellikle kurban bayramlarında desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımızın kurban derisi bağışlarını kurumum adına çok önemsiyorum. İnşallah bu destek ve katkılarla çok güzel çalışmalar yapacağız" dedi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Thk Gönüllülük Esasına Göre Kurban Derisi Toplayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement