Thk'nın 87.ci Kuruluş Yıldönümü Gelibolu'da Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Thk'nın 87.ci Kuruluş Yıldönümü Gelibolu'da Kutlandı

Thk\'nın 87.ci Kuruluş Yıldönümü Gelibolu\'da Kutlandı

Türk Hava Kurumunun 89.'ci Kuruluş Yıldönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde de düzenlenen törenlerle kutlandı.

17.02.2014 16:59

Türk Hava Kurumunun 89.'ci Kuruluş Yıldönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde de düzenlenen törenlerle kutlandı.

Türk Hava Kurumu Gelibolu Şube Başkanı Servet Ersoy, Yönetim Kurulu üyeleri ve Gelibolu Şubesinin Genç Kanatlar Topluluğunun katılımı ile bir tören düzenlendi. Düzenlenen tören, iskele meydanındaki Atatürk anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra, günün anlam ve önemini belirten konuşma Türk Hava Kurumu Gelibolu Şube Başkanı Servet Ersoy tarafından yapıldı. Başkan Ersoy konuşmasında, kuruluşunun 89. yıldönümünün kutlandığı bu günde gururlu olduklarını belirterek, "Yüce Önderimiz Atatürk'ün 'İstikbal Göklerdedir' öngörüşüyle kurulan Türk Hava Kurumunun önemini bilen biz, Türk Hava Kurumu Gelibolu Şube Yönetim Kurulu olarak büyük bir özveri ile üzerimize düşen sorumluluğun bilinci ile çalışıyoruz. İlçemizde açtığımız model uçak kurslarımız ile yüzlerce gencimize havacılığı sevdirmiş ve gönüldaşları olmuşlardır. Gelibolu'da bir ilki başararak, işitme engelli öğrencilerimize 2 yıldır verdiğimiz model uçak kursu ile havacılığı bu öğrencilerimize de sevdirmeyi başardık. Okul öğretmenleri Sultan Ünal ve Ümit Nalbant'ında özel ilgileriyle bu öğrencilerimizden oluşan bir Genç Kanatlar gönüllü üyelerini kurduk" dedi. Kuruluş yıldönümü etkinliklerine Gelibolu THK Şbe Başkanı Servet Ersoy, yönetim kurulu üyeleri Dilek Gökalp, İsmail Gürlen ve Ali Riza Çelik katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Thk'nın 87.ci Kuruluş Yıldönümü Gelibolu'da Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement