THY'den Bayram Yoğunluğu Uyarısı: 3 Saat Önce Gelin - Son Dakika
Ekonomi

THY'den Bayram Yoğunluğu Uyarısı: 3 Saat Önce Gelin

THY, Ramazan Bayramı yoğunluğu nedeniyle Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nı kullanacak yolcuların bilet saatlerinden 3 saat önce havalimanında bulunmalarını istedi.

30.06.2016 17:25  Güncelleme: 22:53

Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı uçuş yapacak yolcuların Ramazan Bayramı tatilinde oluşabilecek yoğunluk nedeniyle uçuş saatinden en az 3 saat önce havalimanında bulunmalarını istedi.

THY resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı tatili süresince yolculuk yapacak vatandaşları yoğunluk nedeniyle uyardı.

Açıklamada, "İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı uçuş yapacak yolcularımızın, bayram tatili sebebiyle oluşabilecek yoğunluğu dikkate alarak, uçuş saatinden en az 3 saat önce havalimanında bulunmaları önemle rica olunur." denildi.

THY\'den Bayram Yoğunluğu Uyarısı: 3 Saat Önce Gelin
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi THY'den Bayram Yoğunluğu Uyarısı: 3 Saat Önce Gelin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ephesus: Kimse zorla size bilet satmıyo. Ayrıca havaya uçmak için havalimanına gerek yok aynı şey sokaktada başınıza gelebilir; çünkü xor bir coğrafyada yaşıyoruz. NOT: Havalimanına erken gelin ve olacak gecikmelerede hazır olun. Çünkü heriki havalimanıda artık ucuş trafiğini kaldırmıyo yetersiz geliyo. 0 1 Yanıtla
  • MERSİN/erdemli: HER GİDEN 3 SAAT ÖNCE GELİRSE YIGILMA OLUR TAHA TEHLİKELİ BİR ORTAM CIKAR 0 0 Yanıtla

Advertisement