THY'nin Tanıtımını Yapan Firmaya Ödül - Son Dakika
Güncel

THY'nin Tanıtımını Yapan Firmaya Ödül

THY\'nin Tanıtımını Yapan Firmaya Ödül

Alpaytaç pazarlama İletişimi ve PR firması, Türk Hava Yolları (THY) için yürüttüğü başarılı çalışmalarla PR News 2014 Dijital Halkla İlişkiler Ödülleri'nin Facebook İletişimi kategorisinde şeref ödülüne hak kazandı.

21.10.2014 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alpaytaç pazarlama İletişimi ve PR firması, Türk Hava Yolları (THY) için yürüttüğü başarılı çalışmalarla PR News 2014 Dijital Halkla İlişkiler Ödülleri'nin Facebook İletişimi kategorisinde şeref ödülüne hak kazandı. Ödül,  ajansının son 3 yılda THY için Amerika'da yürüttüğü basınla iletişim, digital ve sosyal medya kampanyalarında arka arkaya aldığı beşinci ödül oldu.

Markalaşma, basın iletişimi ve sosyal medya alanında da bir çok ödül alan ve büyük başarılara imza atan Alpaytaç Firması, Haziran 2013 ile Haziran 2014 tarihleri arasında THY'nin ABD Facebook sayfasının takipçilerini yüzde 338.15 arttırdı. Son 3 yıl içerisinde ise, THY markasına Amerika'daki gazete, televizyon, dergi ve sanal medya ortamında 1 milyara yakın editoryal görünürlük üretti. Bu başarı, ilgi çekici içeriklerin yaratılması için tasarlanmış editoryal ve taktiksel planlama sürecinin stratejik uygulanması sonucu elde edildi. Alpaytaç, ABD'deki 6 uçuş noktası için yaratıcı sosyal medya kampanyalarını yürüterek, havayolunun her yıl aldığı ödülleri ve başarılarını, özel indirimli tarifelerini, kapsamlı uçuş haritasını, görülmeye değer uçuş merkezi İstanbul'u ve THY'nin küresel marka elçileri Kobe Bryant ve Lionel Messi'yi öne çıkardı.

Alpaytaç kurucusu ve CEO'su Hüma Gruaz, bu ödülleri, sürekli destek ve işbirliğiyle büyük başarılara imza atmalarını  sağlayan, THY'nin pazarlama, kurumsal iletişim ve sosyal medya ekiplerinin değerli bireyleri ile paylaştıklarını söyledi. Gruaz, şöyle dedi:

"2014 Skytrax Yolcularının Seçimi Ödülü'nde, Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi unvanını bu seneki başarısıyla dördüncü kez üst üste kazanan, prestiji bu denli yüksek olan ve küresel ödüllere layık görülen bu muhteşem havayolunu temsil etmekten gurur duyuyoruz."

THY'NİN, Alpaytaç'la çalışmaya başlamasından itibaren ABD'deki 4 uçuş noktasını 6'ya çıkarırken önümüzdeki Nisan ayında San Francisco şehrinde 7'nci uçuş noktasını açmaya hazırlanıyor. Geçen Ocak ayından Eylül ayına kadar önceki yılın aynı dönemine oranla THY yolcu sayısında yüzde 14.3 artış sağladı. Eylül 2013 tarihindeki 239 uçuş noktası ve 233 uçak sayısında da artış göstererek, bugün bu sayıyı 265 uçak ve 260 uçuş noktasına kadar yükseltti. Alpaytaç'ın THY için gerçekleştirdiği çalışmaları sonucunda geçmişte aldığı ödüller arasında: 2013 Bulldog Medya İlişkileri Medya ve Tanıtım Kampanyaları Alanında Üstün Başarı Ödülü En İyi Seyahat, Otelcilik ve Destinasyonlar Medya Kampanyası Alanında Bronz Ödülü 2013 PR News Platinum Ödülleri'nde Markalaşma alanında Şeref Ödülü, 2013 PR News Ajans A-Sınıf Ödülleri kapsamında Markalaşma alanında Şeref Ödülü ve 2013 PR Daily Ödülleri'nde En İyi Markalaşma Kampanyası dalında Şeref Ödülü, yer alıyor. 23'ten fazla endüstri ödülü sahibi olan ve bu yıl 10'uncu kuruluş yıldönümü ile Washington'da dördüncü ofisinin açılışını yapan Alpaytaç, istikrarlı olarak ABD'deki en başarılı PR ve sosyal medya ajanslarından biri olarak öne çıkıyor. - York

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel THY'nin Tanıtımını Yapan Firmaya Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement