THY Zafer Havaalanı Yetkililerinden Başkan Serteser'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

THY Zafer Havaalanı Yetkililerinden Başkan Serteser'e Ziyaret

THY Zafer Havaalanı Yetkililerinden Başkan Serteser\'e Ziyaret

Türk Hava Yolları (THY) Zafer Havaalanı İstasyon Şefi Süleyman Ergürler ve Türk Hava Yolları Satış Acentesi sahibi Bilal Şenel Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

22.09.2014 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Yolları (THY) Zafer Havaalanı İstasyon Şefi Süleyman Ergürler ve Türk Hava Yolları Satış Acentesi sahibi Bilal Şenel Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser'i ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette kentteki iş adamlarının havalimanı ile ilgili talepleri konusunda konuklarına bilgilere veren Başkan Serteser, turizmci ve 5 yıldızlı otel sahibi yetkililerinin haftada en az 1 sefer de Gaziantep- Afyonkarahisar, Afyonkarahisar-Gaziantep seferlerinin konulmasını Hac, Umre uçuşlarının da Zafer Havaalanına yönlendirilmesini istediklerini kaydetti. Yolcu sayısına göre hükümetin belli bir destek vereceğini de vurgulayan Başkan Serteser, "İç ve dış yolcu olarak destek sağlayacak yolcu sayısına ulaşırsak hükümetimizin de bu konuda maddi zararı olmayacaktır. Yani hem iç yolcu sayısını hem dış yolcu sayısını artırmak, hem şehrimizin hem Zafer Havaalanı'nın hem de hükümetimizin yararına olacaktır" dedi.

Ergürler ve Şenel, Başkan Serteser'in taleplerini, 25 Eylül'de İstanbul'da düzenlenecek olan toplantıda, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasının talepler olarak dile getireceklerini kaydettiler. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel THY Zafer Havaalanı Yetkililerinden Başkan Serteser'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement