Tika'dan Yemen'deki 800 Aileye Gıda Yardımı - Son Dakika
Güncel

Tika'dan Yemen'deki 800 Aileye Gıda Yardımı

Tika\'dan Yemen\'deki 800 Aileye Gıda Yardımı

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), iç karışıkların yoğun olarak yaşandığı Yemen’de gıda yardımında bulundu.

28.07.2015 18:41

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), iç karışıkların yoğun olarak yaşandığı Yemen'de gıda yardımında bulundu.

TİKA, Yemen'e yönelik faaliyetlerine gerçekleştirdiği projelerle devam ediyor. Bu kapsamda TİKA tarafından iç karışıklıkların ve bombalamaların yoğun olarak yaşandığı Yemen'de gıda yardımında bulunuldu. Başkent Sanaa'da bombalamalardan etkilenip evlerini boşaltmak zorunda kalan Yemenlilere TİKA tarafından temin edilen gıda paketleri dağıtıldı. Başkent Sanaa'nın Hadde, As-Safiyeh, Sa'van ve el-kefr olmak üzere dört farklı bölgesinde muhtaç durumda olan 800 aileye yardımlarını ulaştırdı. TİKA Yemen Uzmanı Abdullah Sarı, kısıtlı bir zamanda ve imkanlarla en kısa zamanda mağdur Yemenlilere ulaşmaya çalıştıklarını ifade etti. Bombardımandan çokça zarar gören ailelere ulaşmaya gayret eden TİKA tarihi bağlarının güçlü olduğu bu coğrafyanın insanlarını yalnız bırakmıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tika'dan Yemen'deki 800 Aileye Gıda Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement