Tillo Belediyesine Vekaleten Cemal Erken Atandı - Son Dakika
Yerel

Tillo Belediyesine Vekaleten Cemal Erken Atandı

Tillo Belediyesine Vekaleten Cemal Erken Atandı

Siirt Valiliği, Tillo Belediye Başkanlığı'na vekaleten Cemal Erken'i atadı.

18.08.2014 18:52  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Valiliği, Tillo Belediye Başkanlığı'na vekaleten Cemal Erken'i atadı.

Siirt Valiliği, tutuklu bulunan Tillo Belediye Başkanı Mehmet Mesut Memduhoğlu'nun ardından da başkan vekili Cemal Erken ile 8 belediye meclisi üyesinin görevlerinden istifa etmesinin ardından, boşalan Tillo Belediye Başkanlığı görevine Cemal Erken'i vekaleten atadı.

Siirt Valiliği'nce vekaleten atandığı bu göreve başladığını bildiren Erken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye meclis üyeliği seçimiyle ilgili takvimin ilçe seçim kurulu tarafından belirleneceğini, seçimin ardından belediye meclis üyeliğine getirilecek isimler arasından belediye başkanının seçileceğini söyledi.

Yerel seçimler sonrası AK Parti ve Saadet Partisi İlçe Belediye Başkan adaylarının yakınları arasında çıkan kavgada, Saadet Partisi Tillo Belediye Başkan adayı Behmen Aydın bıçakla yaralanmış ve hastanede hayatını kaybetmişti.

Kavganın ardından AK Parti'den Tillo Belediye Başkanı seçilen Memduhoğlu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklanmıştı. Tutuklu bulunan Memduhoğlu ile başkan vekili Cemal Erken ve 8 belediye meclisi üyesi görevlerinden istifa etmişti. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tillo Belediyesine Vekaleten Cemal Erken Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement