Tır'ın Lastiği 3 Bin 778 Metrelik Tünelde Yandı, Ulaşım Aksadı - Son Dakika
Güncel

Tır'ın Lastiği 3 Bin 778 Metrelik Tünelde Yandı, Ulaşım Aksadı

Tır\'ın Lastiği 3 Bin 778 Metrelik Tünelde Yandı, Ulaşım Aksadı

Ordu'da Karadeniz Sahil Yolu Bolaman-Perşembe otoyolundaki Türkiye'nin en uzun tünellerinden biri olan 3 bin 778 metre uzunluğundaki Ordu Nefise Akçelik Tüneli'nde hareket halindeki TIR'ın lastiği alev aldı.

15.01.2015 16:50

Ordu'da Karadeniz Sahil Yolu Bolaman-Perşembe otoyolundaki Türkiye'nin en uzun tünellerinden biri olan  3 bin 778 metre uzunluğundaki Ordu Nefise Akçelik Tüneli'nde hareket halindeki TIR'ın lastiği alev aldı. Yangını büyümeden söndürülürken tüneldeki duman nedeniyle Samsun-Ordu karayolu da tek yönlü olarak 1 saat trafiğe kapatıldı.

Olay, bugün Perşembe İlçesi'nde Karadeniz Sahil Yolu Bolaman-Perşembe otoyolu içindeki Türkiye'nin en uzun tüneli olan Ordu Nefise Akçelik Tüneli içinde meydana geldi. Cengiz Öztürk yönetimindeki 08 K 5509 plakalı TIR, Samsun-Ordu yönüne giderken lastiğinin yanmaya başlaması üzerine tünelin ortasında mahsur kaldı. Lastiğin yanması üzerine duman tüneli kaplarken burada görevli Karayolları ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin de desteğiyle yangın büyümeden söndürüldü.

TIR daha sonra soğutma çalışmaları için kontrollü olarak tünelin dışına çıkarıldı. Tüneldeki duman ve kurtarma çalışması nedeniyle Samsun-Ordu karayolu tek yönlü olarak yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı. Ekiplerin çalışmalarını tamamlamasının ardından yol kontrollü şekilde tekrar trafiğe açıldı. - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tır'ın Lastiği 3 Bin 778 Metrelik Tünelde Yandı, Ulaşım Aksadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement