Orhangazi'de Tırmanma Şampiyonası Kupaları Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Orhangazi'de Tırmanma Şampiyonası Kupaları Sahiplerini Buldu

Orhangazi'de gerçekleştirilen 2015 Türkiye Tırmanma Şampiyonasında dereceye girenler, düzenlenen törenle kupalarına kavuştu.

23.03.2015 10:37  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhangazi'de gerçekleştirilen 2015 Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nda dereceye girenler, düzenlenen törenle kupalarına kavuştu.

Orhangazi'de ilk kez 2005 yılında Fındıklı yolu üzerinde düzenlenen ve ikincisi de bu yıl Nadır ile Hamzalı yolu üzerinde düzenlenen 2015 Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nda dereceye giren yarışçılar belli oldu. Orhangazi Belediyesi'nin de desteği ile düzenlenen yarışlarda 4 kategoride şampiyonlar ve dereceye girenler akşam saatlerinde düzenlenen kupa töreni ile kupalarına kavuştu.

Nadır Tesislerinde gerçekleşen ödül törenine Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, Garnizon Komutanı Jand. Yzb. Ogün Demir, İlçe Spor Müdürü Rıdvan Güvenir ve yarışseverler katıldı. Ödül töreninde konuşan Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, böyle özel yarışları Orhangazi'de düzenlemekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, başta Belediyemiz olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum. Umarım gelecek yıllarda bu tür yarışlara daha fazla ev sahipliği yaparız dedi. Ardından 4 kategoride düzenlenen yarışlarda dereceye girenlere kupaları verildi. Organizasyon komitesi tarafından da Orhangazi Kaymkamı Yurdaer ve Orhangazi Belediyesi'ne birer teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orhangazi'de Tırmanma Şampiyonası Kupaları Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement