Tkdk Koordinasyon ve Eğitim Toplantısı Afyonkarahisar'da Başladı - Son Dakika
Yerel

Tkdk Koordinasyon ve Eğitim Toplantısı Afyonkarahisar'da Başladı

Tkdk Koordinasyon ve Eğitim Toplantısı Afyonkarahisar\'da Başladı

Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından organize edilen koordinasyon ve eğitim toplantısı Afyonkarahisar’da başladı.

10.08.2015 17:46

Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından organize edilen koordinasyon ve eğitim toplantısı Afyonkarahisar'da başladı.

10-14 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılan koordinasyon ve eğitim programının açılışına Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'in yanı sıra TKDK Başkanı Ali Recep Nazlı, Genel Koordinatörler, Merkez ve 42 il koordinatörü katıldı. TKDK tarafından IPARD yatırımları özetini içeren kurum tanıtım filminin izletilmesiyle başlayan programda konuşan TKDK Başkanı Ali Recep Nazlı, kurumun faaliyetleri hakkında bilgiler verirken, Afyonkarahisar'da yapacakları eğitim programının çok verimli geçeceklerini inandıklarını söyledi. IPARD birinciyi tamamladıklarını belirten Nazlı, "Eylül - Ekim IPARD 2'yi başlatacağız. 10 bin 200 projenin yanı sıra 600 girişimciye de 5,5-6 milyarlık destekte bulunduk. Yaptığımız bu başarılı çalışmalar doğrultusunda tüm Afyonkarahisar'lı yatırımcıları IPARD 2 ye davet ediyorum. Afyonkarahisar, sayın valimiz sayesinde büyük bir ilerlemede bulunmuş olup Türkiye'de hatırı sayılır ve öncü bir başarısı vardır. Projelerimiz sayesinde Afyonkarahisar adeta et üretim merkezi olacaktır. Ayrıca IPARD 2'de yenilenebilir enerji alanına da girdik ve artık yenilenebilir enerji alanında da ülkemize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tkdk Koordinasyon ve Eğitim Toplantısı Afyonkarahisar'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement