Tki Tavşanlı Linyitspor'da Başkan Osman Turan Güven Tazeledi - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor'da Başkan Osman Turan Güven Tazeledi

Tki Tavşanlı Linyitspor\'da Başkan Osman Turan Güven Tazeledi

PTT 1. Lig'de zor günler geçiren TKİ Tavşanlı Linyitspor, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nı yaptı.

08.02.2014 12:30  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de zor günler geçiren TKİ Tavşanlı Linyitspor, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nı yaptı. Mevcut yönetime karşı aday çıkmaması sonrasında Osman Turan ve ekibi 'yola devam' dedi

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un genel kurul toplantısı Tunçbilek'te gerçekleştirildi. İkinci yarının ilk karşılaşması olan Balıkesirspor maçından sonra istifa sesleri yükselen Dumlupınar Stadı'nda yönetim taraftarın tepkisine karşılık seçimli genel kurul kararı almıştı.

Genel Kurul'un ilk toplantısını 31 Ocak'ta yapan TKİ Tavşanlı Linyitspor, çoğunluk sağlanamadığı için ikinci toplantısını bugün saat 10.00'da gerçekleştirdi. Bu toplantıda da mevcut yönetime karşı aday çıkmaması sonucu Osman Turan başkanlığındaki yönetim tekrar göreve gelmiş oldu. Osman Turan ikinci yarıda daha iyi futbol oynadıklarını belirterek, "Sezon sonunda son 4 takım arasında yer almamak için elimizden geleni yapacağız. Kulübümüzü asla sahipsiz bırakmayacağız. Bugün bizden daha iyi yönetim sergileyecek varsa gelsin görevimizi devredelim demiştik. Kimse yönetime talip olmadı. Arkadaşlarımla beraber köklü camiamızı PTT 1. Lig'de en iyi şekilde temsil etmek için tüm sıkıntılara göğüs gereceğiz. İkinci yarıda yeni bir yapılanmaya gittik. Ali Nail Durmuş ile birlikte yeni transferlerimizin takımımıza güç katacağını düşünüyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı kamuoyunun bilmesi gerekir. Taraftarımızın desteğine her zamankinden çok ihtiyacımız var" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor'da Başkan Osman Turan Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement