TMMOB Bileşenleriyle Stratejik Plan Toplantısı - Son Dakika
Yerel

TMMOB Bileşenleriyle Stratejik Plan Toplantısı

TMMOB Bileşenleriyle Stratejik Plan Toplantısı

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi beş yıl içinde yapacağı hizmetlerin belirleneceği bir toplantı yaptı.

21.06.2014 12:32

Yerel yönetimlerde katılımcılığı esas alan Diyarbakır Kayapınar ilçe Belediyesi beş yıl içinde yapacağı hizmetlerin belirleneceği stratejik plan oluşturulması amacıyla görüş ve öneriler için TMMOB bileşenleriyle toplantı yaptı.

Kayapınar Belediyesi Cegerxwin Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya Kayapınar Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın, Başkan Yardımcısı Hasan Güngür, TMMOB bağlı ada başkanları, belediye imar müdürlüğü çalışanları katıldı.

Toplantıda ilk olarak belediyenin geçen beş yıl içinde yaptığı hizmetlerin derlendiği sunum yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Eş Belediye Başkanı Mehmet Ali Aydın, kente ki tüm bileşenlerin görüş ve önerilerinin alınarak beş yıllık çalışma programının oluşturulacağını belirti. Aydın,"Kentimizin geleceğiyle ilgili tüm kesimlerin görüş ve önerilerini önemsiyoruz. Bu anlamıyla şehrin özellikle imarıyla ilgili kurumlarımızın önümüzdeki beş yıllık yol haritamız için önerilerini önemsiyoruz. Bundan sonrada bir araya gelerek görüş alış-verişinde bulunacağız. Belediye alarak kent için yapacaklarımız görevimizdir. Ancak yapamadıklarımız odalarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın ve halkımızın eleştirileri yapmaları bizim için ön açıcı olacaktır" şeklinde konuştu.

Toplantıda söz alan oda başkanları görüş ve önerilerde bulundular. Önerilerde özellikle yeşil alanlar, imar ve çevre düzenlemesi konularında yapılması gereken öncelikler dile getirildi. Kayapınar Belediyesi'nin aynı amaçlı toplantılar önümüzdeki günlerde farklı kesimlerle devam edecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel TMMOB Bileşenleriyle Stratejik Plan Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement