Togar ve Meclis Üyeleri Vali Aksoy'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Togar ve Meclis Üyeleri Vali Aksoy'u Ziyaret Etti

Togar ve Meclis Üyeleri Vali Aksoy\'u Ziyaret Etti

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

18.08.2014 17:39

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Meclis üyeleri ile birlikte Vali Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy'e yapılacak olan lojistik köy için Vali Aksoy'a teşekkür etti. Togar, "30 Mart tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde Tekkeköy'de yaşayan vatandaşlarımızın teveccühü ile bu göreve geldik. Vatandaşlarımızın bizlere olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Tekkeköy'de hizmet adına her türlü çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bu gün belediye meclis üyelerimizle birlikte emirlerini ve tavsiyelerini almak üzere Sayın Valimizi ziyarete geldik. Öncelikle ilçemizde yapılacak olan lojistik köy ile ilgili göstermiş olduğunuz gayret ve mücadeleden dolayı size çok teşekkür ediyorum" dedi.

Tekkeköy ilçesinin Samsun'un gelişmekte olan en önemli ilçelerinden birisi olduğunu belirten Vali Hüseyin Aksoy, "Her yıl hızla nüfusu artan, gelişme potansiyeli yüksek olan önemli bir ilçedir. 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimler sonrasında Tekkeköy halkı sizleri seçerek belediyeyi yönetmek üzere 5 yıllığına görev verdi. Ben öncelikle başta belediye başkanı olmak üzere bütün meclis üyelerine görevleriniz 'hayırlı olsun' diyorum. Samsun halkı sizleri gerek belediye başkanı, gerekse meclis üyesi olarak görevlendirdi. Umarım sizlerde önümüzdeki 5 yılda bu görevi en iyi şekilde yerine getireceksiniz. Hepimizin amacı vatandaşa hizmet etmektir" diye konuştu.

Tekkeköy ilçesine yapılan yatırımların Samsun ekonomisine büyük katkı sağlayacağını ifade eden Vali Aksoy, "Daha önce başlamış olan, yarım kalan, devam eden ve sizlerin yapacağınız projelerle Tekkeköy ve Samsun'u daha iyi bir noktaya taşımak için gayret göstereceksiniz. Temel amaç halkımıza ve insanımıza sunulan hizmetin kalitesi ve standardını üst noktalara taşımaktır. Tekkeköy ilçemiz son dönemde yapılan spor ve diğer yatırımlarla birlikte hızla kabuğunu değiştiren, gelişen bir ilçe durumuna doğru gidiyor. Tekkeköy ilçemizde yapılan fuar ve kongre merkezini ben çok önemsiyorum. Bu fuar ve kongre merkezi ile Samsun yeniden bir fuar şehri olma yolunda önemli bir kazanım elde etmiş olacaktır. 18 Kasım 2014 tarihinde otomotiv fuarı ile bu fuar merkezimiz de faaliyetine başlamış olacaktır. En önemlisi Samsun'un kent ekonomisine çok önemli bir katkısı olacağına inandığımız, Samsun'u uluslararası anlamda farklı bir konuma taşıyacağını düşündüğümüz lojistik merkezi Tekkeköy ilçemizde planladık. Bu proje sadece Samsun'un değil, bölge illerinin ve Türkiye'nin bir projesi olarak gördüğümüz bir çalışmadır. Bu projemizde şu ana kadar çok önemli bir mesafe alındı. Lojistik köy faaliyete geçtiğinde sadece Tekkeköy ilçemiz değil, Samsun'un da çok önemli bir değişim sürecini yaşayacağını düşünüyorum. Ben tekrar göreviniz hayırlı olsun diyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Togar ve Meclis Üyeleri Vali Aksoy'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement