Emlakçının 90 Bin Lirasını Çalıp Bir Saat Sonra Polise Yakalandılar - Son Dakika
Güncel

Emlakçının 90 Bin Lirasını Çalıp Bir Saat Sonra Polise Yakalandılar

Emlakçının 90 Bin Lirasını Çalıp Bir Saat Sonra Polise Yakalandılar

Emlakçı Ethem Karaca'nın, sattığı dairenin parasını bankaya yatırmaya giderken poşet içerisindeki 90 bin lirasını kapıp kaçan 2 şüpheli, olaydan bir saat sonra yakalandı.

20.11.2014 15:23  Güncelleme: 11:18

Tokat'ta 90 Bin TL'ye sattığı dairenin parasını bankaya yatırmak için otomobiline ilerleyen emlakçı Ethem Karaca'yı takip ederek elindeki poşet içerisindeki parayı kaçıp kaçan 2 şüpheli, olaydan bir saat sonra polis karakolu önünden geçerken yakalandı. Tokat'ta yaşayan 59 yaşındaki emekli öğretmen emlakçı Ethem Karaca, dün akşam saatlerinde Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan bir apartman dairesini 90 Bin TL'ye satarak, parayı peşin aldı. Akşam saati olduğu için parayı bankaya yatıramayan ve evine dönen Karaca, sabah saatlerinde Esentepe Mahallesinde bulunan emlak dükkanına gitti. Burada parayı poşet içerisine koyarak bankaya yatırmak için dükkandan çıkan ve otomobiline binmek isteyen Karaca'yı, bu esnada 35 yaşındaki S.O yönetimindeki 60 HG 570 plakalı otomobil ile takip eden 34 yaşındaki A.A para dolu poşeti camdan sarkarak alıp kaçtı. Emlakçı Karaca, kaçan aracın peşinden koştu ancak başarılı olamayınca durumu polise bildirdi.

KARAKOL ÖNÜNDEN GEÇERKEN YAKALANDILAR

Olayın ardından polis ekipleri, zanlıların kaçtığı otomobilin plakasını ekiplere bildirerek çalışma başlattı. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından şüpheli S.O. ve A.A. kaçtıkları otomobil ile olayı gerçekleştirdikleri yerin 400 metre ilerisinde bulunan Karşıyaka polis karakolu önünden geçerken polis ekiplerine yakalandı. Yakalanan şüpheliler gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Çalınan 90 Bin lira ise araç içerisinde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emlakçının 90 Bin Lirasını Çalıp Bir Saat Sonra Polise Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement