Tokat'ta Okur-yazar Buluşması - Son Dakika
Yerel

Tokat'ta Okur-yazar Buluşması

Tokat\'ta Okur-yazar Buluşması

Türkiye’de çocuk edebiyatının önde gelen isimlerinden biri olan ve sayısız ödüle layık görülen İhlas Koleji öğretmeni Bestami Yazgan, Tokat’ta Okur-Yazar Buluşmaları çerçevesinde öğrencilerle bir araya geldi.

08.10.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de çocuk edebiyatının önde gelen isimlerinden biri olan ve sayısız ödüle layık görülen İhlas Koleji öğretmeni Bestami Yazgan, Tokat'ta Okur-Yazar Buluşmaları çerçevesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Tokat Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tokat Şairler ve Yazarlar Derneği işbirliğinde İbn-i Kemal İlkokulu'nda düzenlenen Okur-Yazar Buluşması'na Tokat Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Remzi Zengin, Şair ve Yazarlar Bestami Yazgan, Ahmet Otman, Okul Müdürü Ömer Eşigül katıldı. Şiir, masal ve hikaye türlerinde seksen eseri bulunan yazar Yazgan, Tokat'ta çocuklarla bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Niksar'da yapılacak olan şiir şöleni için Türkiye çapından birçok şair Tokat ve Niksar'da olduğunu ifade eden Yazgani "Burada güzel bir gelişme oldu. Şairler ve yazarları okullarda öğrencilerle buluşturdular. Bu vesile ile çocuklarla beraber olacağız. Bunun içinde çok mutluyum" dedi.

Çocukların arasına girerek onlarla sohbet ederek, şiirlerini okuyan Yazgan, öğrencilerin sorularını cevapladı. Neşeli bir ortamda Yazgan'ı keyifle dinleyen öğrenciler yazarlık, şairlikle ilgili birçok bilgi öğrenme imkanı buldu. Yazgan, programın sonunda kitaplarını imzaladı. Yazgan, Borsa Ortaokulu'nda da öğrencilerle buluştu.

Okur Yazar Buluşması programı ayrıca GOP Ortaokulunda Şairler Talat Ülker, Metin Falay, Nihat Aymak GOP Lisesi'nde düzenlenen programa ise şairler A.Tevfik Ozan, Mahmut Hasgül öğrencilerle buluştu. Cuma günü ise 6 lise ve ortaokulda şair ve yazarlar öğrencilerle bir araya gelecek. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tokat'ta Okur-yazar Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement