Tokat Valisi Cevdet Can Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Tokat Valisi Cevdet Can Açıklaması

Tokat Valisi Cevdet Can Açıklaması

Tokat Valisi Cevdet Can, ziyaret ettiği Niksar'ın tarihi ve doğal güzelliklerinden çok etkilendiğini söyledi.

17.07.2014 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Valisi Cevdet Can, ziyaret ettiği Niksar'ın tarihi ve doğal güzelliklerinden çok etkilendiğini söyledi.

Önce Niksar Kaymakamlığını ziyaret eden, Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ve protokol tarafından hükümet konağı önünde karşılanan Vali Can, daha sonra Kaymakamlık toplantı salonuna geçerek burada ilçe hakkında brifing aldı.

Buradan belediyeye geçen ve belediye başkanı Özdilek Özcan'ı makamında ziyaret eden Vali Can, başkan Özcan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Vali can'ı yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Tokat Valisi Cevdet Can, burada yaptığı konuşmada, "Bizler hep birlikte kentlerin güzelliklerini ileriye taşımayı amaçlıyoruz. Aramızda ayrım gayrım yok, yerel yöneticiler, kaymakamımız sivil toplum örgütlerimiz, siyasi partilerimiz hep birlikte koşturacağız. Biz her zaman şunu savunduk; ne iş yaparsanız yapın, görevde aslık üstlük yoktur. Ne iş yaparsanız yapın, bireysel menfaatlerden uzak, toplumsal menfaati gözeteceğiz. Biz kamu yöneticilerinin görevi toplumsal faaliyetleri ön plana çıkarmaktır. Bunu yaparken birlik beraberlik içerisinde yapmalıyız.Bizler sizlere destek için buradayız. Gücümüzü, kuvvetimizi, kaynaklarımızı beraber kullanacağız. Buranın sahibi sizlersiniz. Belediye başkanımız, kaymakamımız, sivil toplum örgütlerimiz, siyasi partilerimiz, vatandaşlarımız buranın kimliği size ait. Bizler sizlere destek olacağız, onu hissettirmek göstermek için buradayız" dedi.

Belediye konağında çekilen hatıra fotoğrafının ardından,Niksar Ticaret ve Sanayi Odası, Ulu Camii, Melik Ahmet Danişmend Gazi Türbesi, Yağıbasan Medresesi, Niksar Kalesi, Niksar Bedensel Engelliler Derneği (NİKBED), Sokak Atölyeleri, Ayvaz Su Fabrikası ve Kent Ormanını ziyaret eden vali Can, daha sonra kavalcı ustası Yaşar Güç'ü atölyesinde ziyaret etti. Kısa bir kaval dinletisi yaşayan Vali Can'a bir kaval hediye edildi.

Ayvaz Kent Ormanı Kule Park'ta bir süre dinlenen Vali Cevdet Can, burada yaptığı açıklamada,"Niksar ilçesinin tarihi ve doğal güzelliklerinden çok etkilendim. Niksar'ın adını daha önce duymuştum ama buraya ilk defa geliyorum. Ayvaz suyunuzun ne kadar önemli olduğunu biliyorum, ben de uzun yıllar Ayvaz suyu içtim."diye konuştu.

Niksar'ın büyük bir ovaya sahip olmasının Niksar için tarım bakımından avantaj olduğunu belirten Vali Can, bu avantajın mutlaka ekonomiye yansıtılması gerektiğini belirtti.

Tokat Valisi Cevdet Can'ın ziyaretine İlçe Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Özdilek Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Hacı Murat Keleş, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hakan Kuşçu, Emniyet Müdürü İrfan Yabaş ve çok sayıda daire müdürü de katıldı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tokat Valisi Cevdet Can Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement