Tokatlılar, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu'nu Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Tokatlılar, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu'nu Ağırladı

Tokatlılar, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu\'nu Ağırladı

Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu, ilçede faaliyet gösteren Tokat Almus Ormandibi Kültür ve Dayanışma Derneğinde, Tokatlılarla bir araya geldi.

28.01.2014 16:34  Güncelleme: 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede faaliyet gösteren Tokat Almus Ormandibi Kültür ve Dayanışma Derneği'nde, Tokatlı vatandaşlarla bir araya geldi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede faaliyet gösteren dernekleri ziyaret etmeye devam ediyor. Tokat Almus Ormandibi Kültür ve Dayanışma Derneği'nde, Tokatlılar ile bir araya gelen Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer ve İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Öztoprak, Tokatlı İşadamları ve Dernek Yönetimi eşlik etti.

"ANCAK ALLAH'A KULLUK EDERİZ"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise tattığı Tokat yöresel yemeklerini çok beğendiğini dile getirdi.

"Mevla'm bu güzel yemekleri hep beraber, aynı sofrada her zaman yemeyi nasip etsin" diyen Kadıoğlu, "İyi bir yaşam alanında, huzurlu bir şekilde yaşamamız için birlik ve beraberlik çok önemli. Bu ülkede halk kendi kendini yönetir. Yani sizin seçeceğiniz kişi sizi yönetecektir. Bizler ancak Allah' a kulluk ederiz. Bu güne kadar geçmişimizde sürekli birlik ve beraberliğimizi kıskanan ve birliğimizi bozmaya çalışanlarla mücadele ettik. Hiçbir zaman boyun eğmedik. Sizlerin azmi ve inancı ile bu mümkün oldu. Bu dönem de yine yönetimi bize teslim edeceksiniz inşallah" şeklinde konuştu.

Tokat Almus Ormandibi Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi tarafından, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na, kara kalem ile çizilmiş portesi ile Tokat yöresine ait nacak balta hediye edildi.

DEĞER, ESENYURT' TAKİ DEĞİŞİMİ ANLATTI

Tokat'ın yöresel yemeklerin ikram edildiği birlik ve beraberlik toplantısında AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Parti yönetimi ile ilçeye gelen yenilikler, değişim ve dönüşümden bahsetti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tokatlılar, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu'nu Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement