TOKİ Konutları Hak Sahiplerine Teslim Edilmeye Başlandı - Son Dakika
Yerel

TOKİ Konutları Hak Sahiplerine Teslim Edilmeye Başlandı

TOKİ Konutları Hak Sahiplerine Teslim Edilmeye Başlandı

Toplu konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kayseri Yoluna inşaatı tamamlanan Ürgüp TOKİ Konutları’nda hak sahiplerine anahtar teslimleri başladı.

02.09.2015 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplu konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kayseri Yoluna inşaatı tamamlanan Ürgüp TOKİ Konutları'nda hak sahiplerine anahtar teslimleri başladı.

Ürgüp İlçesinde TOKİ tarafından yapılan Ürgüp TOKİ Konutlarında hak sahibi olan vatandaşlara anahtar teslimleri başladı. TOKİ, Ürgüp TOKİ Konutlarında hak sahibi olan vatandaşların anahtar teslim işlemlerini 1-18 Eylül tarihlerinde gerçekleştirebilecek. Ayrıca TOKİ Yetkilileri, anahtar teslimi sırasında hak sahiplerinin gerekli belgeleri de yanlarında getirmeleri gerektiğini belirtti.

TOKİ Yetkilileri ilk gün 50 vatandaşa anahtar teslim ettiklerini belirtirken, hak sahiplerinin anahtar teslimine gelmeden önce, KDV yatırıldığına dair fatura, kimlik fotokopisi, sözleşme fotokopisi, vekalet ile işlem yapacak vatandaşlar için ise yanlarında vekaletname ve vekalet veren kişinin kimlik fotokopisi belgelerini yanlarında getirerek anahtarlarını teslim alabileceklerini belirttiler.

Anahtarlarını teslim alan vatandaşlar, TOKİ Yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirterek mutluluklarını dile getirdi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TOKİ Konutları Hak Sahiplerine Teslim Edilmeye Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement