Torbalı Belediyesi'nden İlçede Asfaltlama Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Torbalı Belediyesi'nden İlçede Asfaltlama Seferberliği

Torbalı Belediyesi\'nden İlçede Asfaltlama Seferberliği

Torbalı ilçesinde hemen hemen her alanda çalışmalar yapan Torbalı Belediyesi ekipleri, ilçede 25 yıldır asfaltlanmayı bekleyen yollara sıcak asfalt döktü.

19.09.2015 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torbalı ilçesinde hemen hemen her alanda çalışmalar yapan Torbalı Belediyesi ekipleri, ilçede 25 yıldır asfaltlanmayı bekleyen yollara sıcak asfalt döktü.

Torbalı ilçesinde, 2015 yılını eğitim, çevre ve alt yapı için seferberlik yılı ilan eden Torbalı Belediyesi, ilçede asfaltlama çalışmalarına ise devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 25 yıldan bu tarafa asfaltlanmayı bekleyen yollara sıcak asfalt döktü. 60 kilometre boyunca sıcak asfalt döken ekiplerin, Atatürk, Muratbey Ayrancılar, Eğerci gibi büyük yerleşim yerlerinde ise çalışmalarının devam ettirildiği öğrenildi. Yıllardır yolların asfaltlanmasını bekleyen vatandaşlarsa çalışmalarla memnun kaldı.

Öte yandan, belediye ekipleri, ilçenin farklı yerlerindeki bulunan 25 oyun parkının 15 kondisyon aleti gurubunu yeniledi. Bu durum çocukları memnun ederken, minikler Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez teşekkür etti.

Çalışma yapılan alanlarda sık sık denetimlerde bulunan Başkan Görmez, "Biz halkın bir parçasıyız. Ulaşılmaz hiç değiliz. Bir yandan çalışma alanlarını kontrol ederken, diğer yandan vatandaşlar ve çocuklarla sohbet etmek bizi oldukça mutlu ediyor. Çocuklarımız bizim için çok önemli. Onların iyi bir ortamda yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü onlar gelecekte bu ülkeyi yönetecek insanlar olacaktır" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı Belediyesi'nden İlçede Asfaltlama Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement