Torbalı Meclisi'nde "Yaşanabilir Kent" Sözü - Son Dakika
Yerel

Torbalı Meclisi'nde "Yaşanabilir Kent" Sözü

Torbalı Meclisi\'nde "Yaşanabilir Kent" Sözü

30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Torbalı Belediyesi Meclisi, AK Partili Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez Başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

09.04.2014 12:53

30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Torbalı Belediyesi Meclisi, AK Partili Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez Başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 19 gündem maddesi görüşülürken, 'Meclis Katipliği, Meclis Başkan Vekilliği, Belediye Daimi Encümenleri, İhtisas Komisyonları, İmar, Hukuk, Fon Yönetim Kurulu ve Belediye Denetim Kurulları'nda görev yapacak olan isimler belirlendi. Meclis 1'inci Başkan Vekilliğine Kenan Aktaş getirilirken, 2'inci Başkan Vekilliğine ise Bayram Memiş seçildi. Öte yandan 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Belediye Daimi Encümenliği görevine ise Hüseyin Söyler, Şenol Güler ve Hakan Şen getirildi.

ÇALIŞAN BİR BELEDİYE

Mecliste yeni dönemin herkese hayırlı olmasını dileyen Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ise konuşmasında şunları söyledi: "30 Mart seçimlerinin bütün Torbalı'ya ve bütün partilerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bugüne kadar görev yapmış belediye başkanları ve meclis üyelerine yaptıkları görevlerden dolayı teşekkür ederim. Tabi bu bir devir daim, dönem değişir, bu demokrasinin vazgeçilmezidir. Bu dönemde Torbalı görevi AK Parti'ye verdi. İnşallah el ele gönül gönüle, ilçemize nasıl daha iyi hizmet yapabilir anlayışıyla hizmet edeceğiz. Nasip olursa, daha yaşanabilir bir Torbalı için, imkanlarını daha çok harcayarak çalışan bir belediye olacağız. Hep birlikte bir taş üstüne taş koymak için Torbalı'yı daha ileriye taşımaya çabalayacağımıza inanıyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı Meclisi'nde 'Yaşanabilir Kent' Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement