Tortum'da Sağanak Yağış Sele Dönüştü - Son Dakika
Yerel

Tortum'da Sağanak Yağış Sele Dönüştü

Tortum\'da Sağanak Yağış Sele Dönüştü

Erzurum’un Tortum İlçesi’nde sağanak yağış sonrasında selin meydana gelmesiyle bazı yollar ulaşıma kapandı ve bir otomobil sele kapılarak kullanılmaz hale geldi.

31.08.2014 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Tortum İlçesi'nde sağanak yağış sonrasında selin meydana gelmesiyle bazı yollar ulaşıma kapandı ve bir otomobil sele kapılarak kullanılmaz hale geldi.

Erzurum'un Tortum İlçesi'nde bağlı Tortumkale Köyü'nün Mindik Mahallesi'nden meydana gelen sel felaketinde mahalleden geçen Gülebağ Deresi taşması sonucunda evler, yollar zarar görürken, ağaç ve elektrik direkleri devrildi. Yaklaşık 2 saat etkili olan sağanak yağış sonrasında Mindik Mahallesi'ni sular altında kaldı. Köylülerden birinin otomobili de sele kapılarak kullanılmaz hale geldi. Köyde bir çok ev ve bahçeler sel sonucunda zarar görürken aileler biran önce mağduriyetin giderilmesini istiyor. Bazı evlerin dere yatağı üzerinde olması ile sağanak yağmur yağdığında selden etkilendiğini ifade eden köylüler, dere yatağı ıslah çalışmalarının yapılmasını istedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tortum'da Sağanak Yağış Sele Dönüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement