Tortum Müftülüğünden 'Hayır' Kermesi - Son Dakika
Yerel

Tortum Müftülüğünden 'Hayır' Kermesi

Tortum Müftülüğünden \'Hayır\' Kermesi

Tortum İlçe Müftülüğü tarafından merkez ve köylerde bulunan erkek ve bayan Kur’an Kursları öğrencileri yararına hayır kermesi düzenleniyor.

04.04.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tortum İlçe Müftülüğü tarafından merkez ve köylerde bulunan erkek ve bayan Kur'an Kursları öğrencileri yararına hayır kermesi düzenleniyor.

Tortum İlçe Müftülüğünden alınan bilgiye göre 5 gün sürecek olan kermeste ziyaretçilere hem zengin bir menüden oluşan yöresel ağırlıklı mutfakla yemek ikram edilecek hem de bayanlar tarafından hazırlanan çeşitli el ürünler ve zücaciyeden konfeksiyona, bakliyattan yağ çeşitlerine varana kadar bir çok üründen satış yapılacak. Müftülük yetkilileri kermes konusunda gerek Tortum esnafından gerekse Erzurum esnafından çok büyük destek gördüklerini belirterek Kur'an Kurslarına yardım etmek amacı ile her ürün çeşidinden esnaftan kermeste satılmak üzere çok büyük yardım talebi geldiğini söylediler. Tortum Belediye düğün salonunda 6 Nisan Pazartesi gününden itibaren 5 gün açık olacak yardım kermesine hem Tortumluları hem de Erzurum'daki Tortumluları özellikle beklediklerini belirten yetkililer, kermesin düzenlenmesinde yardımlarını esirgemeyenlere teşekkür ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tortum Müftülüğünden 'Hayır' Kermesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement