Tosya'da Başkan Kazım Şahin, Dualarla Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Tosya'da Başkan Kazım Şahin, Dualarla Görevine Başladı

Tosya\'da Başkan Kazım Şahin, Dualarla Görevine Başladı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 30 Mart mahalli idareler seçiminde belediye başkanlığını tekrar kazanan AK Parti Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin dualarla görevine başladı.

03.04.2014 11:33

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde 30 Mart mahalli idareler seçiminde belediye başkanlığını tekrar kazanan AK Parti Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin dualarla görevine başladı.

Belediye hizmet binası önünde göreve başlama töreni düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Kazım Şahin, belediye ve il genel meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkan Vekili Hasan Örü, AK Parti Kadın Kolları Başkanı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı, AK Parti teşkilat yöneticileri, partilileri belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Başkan Şahin, "Belediye meclisimizin çok değerli üyeleriniz, il genel meclisi üyelerimiz, değerli ilçe başkanı vekilim, yönetimim kadın kolları, gençlik kolları başkanım çok değerli hemşerilerim 30 Mart 2014 mahalli seçim sonuçlarının netleşmesiyle yeni seçilen arkadaşlarımız mazbatalarını aldılar. Tabi hepimizin ortak bir kanaati şu olmalı milletin teveccühüne Cenabı Allah'ın takdirine hepimiz boyun eğmeliyiz, başımız gözümüz üstüne demeliyiz. Allah'a şükür gürültüsüz patırtısız, şaibesiz, kavgasız bir seçim süreci geçirdik. Ufak tefek kırgınlıklar, dargınlıklar, atışmalar olmuştur biz 30 Mart akşamı bunların hepsini unuttuk. Asla kimseye küskünlüğümüz, kırgınlığımız, düşmanlığımız, husumetimiz yok. Geçtiğimiz dönem de de olduğu gibi bu dönem de de kimseyi ötelemeden kimseyi ötekileştirmeden siyasi bağnazlık içinde olmadan hemen Pazartesi sabahı gerçek manada çıkardığımız parti rozeti ve Tosyalıların takmış olduğu rozetle sonuna kadar Rabbim ömür fırsat verdiğince bu hizmeti sürdürmeyi Tosya'yı yeniden imar ve inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından Hüseyin Akbıyık tarafından hayırlı uğurlu olması için dua edildi. Duanın ardından kurban kesildi. Başkan Kazım Şahin makamına oturarak tebrikleri kabul etti. Vatandaşlar Başkan Kazım Şahin'i tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tosya'da Başkan Kazım Şahin, Dualarla Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement