Toyota Avrupa'dan TKG Otomotiv'e Kalitede En Yüksek Ödül - Son Dakika
Güncel

Toyota Avrupa'dan TKG Otomotiv'e Kalitede En Yüksek Ödül

Toyota Avrupa\'dan TKG Otomotiv\'e Kalitede En Yüksek Ödül

TKG Otomotiv, Toyota Motor Avrupa tarafından düzenlenen 2014 Yan Sanayi Toplantısı & Tedarikçi Ödül Töreni'nde 'Kalite' kategorisinde Büyük Ödül'e layık görüldü.

09.04.2014 16:22

Otomotive yönelik üretim sektörünün önde gelen markalarından TKG Otomotiv, Toyota Motor Avrupa tarafından düzenlenen 2014 Yan Sanayi Toplantısı & Tedarikçi Ödül Töreni'nde 'Kalite' kategorisinde Büyük Ödül'e layık görüldü. TKG Otomotiv ayrıca, 'Maliyet' kategorisinde Başarı Ödülü;

'Proje Yönetimi' kategorisinde ise Taltif Ödülü kazandı.

Türkiye'de dört ayrı lokasyonda otomotive yönelik üretim faaliyeti gerçekleştiren TKG Otomotiv, Toyota Motor Avrupa (TME) tarafından 20 Mart tarihinde Brüksel'de düzenlenen Toyota Avrupa 2014 Yan Sanayi Toplantısı & Tedarikçi Ödül Töreni'nde üç ayrı kategoride ödüle layık görüldü. Renault, Toyota, Honda, Tofaş- Fiat ve Hyundai'nin yurtiçi ve yurtdışındaki fabrikaları için üretim ve ihracat gerçekleştiren TKG Otomotiv, Toyota'nın Avrupa'da parça ve sistem satın aldığı yaklaşık 400 firma arasında, TKG Adapazarı Fabrikası ile 'Kalite' kategorisinde birinci olarak Büyük Ödül'e layık görüldü. TKG Otomotiv ayrıca, 'Maliyet' kategorisinde Başarı Ödülü; 'Proje Yönetimi' kategorisinde ise Taltif Ödülü kazandı. Toyota Avrupa Başkan Yardımcısı Takeshi Numa, TKG Otomotiv'in toplam üç kategoride kazandığı ödülleri, TKG Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Demirdüzen'e takdim etti. TKG Otomotiv adına TKG Adapazarı Genel Müdürü Ekrem Kantürk'ün de katıldığı ödül töreninde 2013 yılında sektörün performansı değerlendirildi; önümüzdeki yılların kritik konuları ve hedefleri paylaşıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Toyota Avrupa'dan TKG Otomotiv'e Kalitede En Yüksek Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement