TPAO'daki Atamalar Beklemeye mi Alındı - Son Dakika
Yerel

TPAO'daki Atamalar Beklemeye mi Alındı

TPAO\'daki Atamalar Beklemeye mi Alındı

TPAO Batman Bölge Müdürlüğünde 5 müdürün görevden alınacağı ve yeni yapılanmanın olacağı iddia edilirken, atamaların ne zaman yapılacağı merak konusu oldu.

11.06.2015 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TPAO'daki atamalar yapılacak mı?

Siyasetçiler "ünite müdürleri değişikliği yeni hükümet sonrasına bırakılsın" dedi.

Besim Şişman'ın asaletini alıp Genel müdür olmasından sonra Genel müdürlük ve Bölgelerde yeniden yapılanma başlatılmıştı.

TPAO. Batman Bölge Müdürlüğündeki 5 ünite müdürünün görevden alınacağı ve yerlerine yenilerinin getirileceği açıklandıktan sonra milletvekili Ziver Özdemir bu atamaların seçimden sonraya bırakılmasını istemişti.

"ATAMALAR YENİ HÜKÜMET SONRASI OLSUN"

Türkiye'deki siyasi gelişmelerde yaşanan değişiklikler nedeniyle TPAO. Genel müdürlüğünün hükümet kurulmadan ve bölge milletvekillerinin haberi olmadan yapacağı değişikliklerin doğru olmayacağını açıklayan bazı parti temsilcileri "Genel Müdürün yapacağı değişiklikler etik olmaz. Çünkü hükümet yok ve kimin olacağı da belli değil. Bu nedenle atamaların hükümetin kurulmasından sonra yapılması daha doğru olur" görüşünü savundular.

Genel müdür Besim Şişman'ın bu konuya dikkat etmesi gerektiğini belirten TPAO. personeli ise kadrodaki değişikliklerin gerçekleştirilmemesi ve biraz daha beklenmesi gerektiğini savundular.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel TPAO'daki Atamalar Beklemeye mi Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement