İftara Giderken Kaza Yapan Kız Kardeşler Toprağa Verildi - Son Dakika
3. Sayfa

İftara Giderken Kaza Yapan Kız Kardeşler Toprağa Verildi

İftara Giderken Kaza Yapan Kız Kardeşler Toprağa Verildi

Trabzon'da dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 26 yaşındaki Asiye Demir Solak ile kız kardeşi 19 yaşındaki Ayşegül Demir toprağa verildi.

23.06.2016 16:13  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da iftara giden iki kız kardeş dün akşam saat 19.00 sıralarında Karadeniz Sahil Yolu Yeni Mahalle mevkiinde kaza yaptı.

KONTROLDEN ÇIKARAK TAKLA ATTI

İl merkezinden Giresun yönüne giden Asiye Demir Solak'ın kullandığı 61 AJ 776 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Orta refüjü aşarak karşı şeride geçen araç, Trabzon'dan Rize istikametine seyir halinde olan Osman Zeki Çırak yönetimindeki 61 T 0077 plakalı ticari taksiyle çarpıştı.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 KİŞİ YARALANDI

Bu sırada aynı yönden gelen A.Y.'nin kullandığı 61 AP 211 plakalı otomobil de kaza yapan iki araca çarparak durabildi. Kazada sürücü Asiye Demir Solak ile kardeşi Ayşegül Demir ve taksi sürücüsü Osman Zeki Çırak olay yerinde, ağır yaralanan Mihriban Sağlam da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada abla ve kız kardeşlerini kaybeden 23 yaşında Birsen Demir ile 24 yaşındaki Elif Demir ise yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

İFTAR YEMEĞİNE GİDERKEN CAN VERDİLER

Bu arada, Trabzon Liman İşletmesi'nde çalışan Asiye Demir Solak ile kardeşleri Ayşegül, Elif ve Birsen ile iş arkadaşı Mihriban Sağlam'ın, iftar yemeğine katılmak için Akçaabat İlçesi'ne gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.


SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI

Feci kazada yaşamını kaybeden Demir kardeşler, Düzyurt Mahallesi'nde öğle namazı sonrasında toprağa verildi. Cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

"AŞKIM NEREYE GİDİYORSUN"

Kaybettiği çocuklarının tabutlarına sarılan baba Alaattin Demir gözyaşı döktü. Kazada can veren Asiye Demir Solak'ın ayakta durmakta zorluk çeken eşi Mustafa Solak ise, 'Aşkım nereye gidiyorsun' diyerek gözyaşlarına boğuldu. Demir kardeşlerin arkadaşları ve yakınları da aileyi teskin etmeye çalıştı.


Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa İftara Giderken Kaza Yapan Kız Kardeşler Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • m.çakır: ailesine allah sabır versin.çok zor.gencecik yavrular.geleceklerini yaşayamadan bu dünyayı basit bir kaza ile terkettiler.yüzlerinden nur akan bu kızlarımız inşallah orada nur içinde yatarlar.allah gani gani rahmet eylesin. 10 1 Yanıtla
  • sennur ozgun: evet çok zor gerçekten hayatını kaybedenlere allah rahmet eylesin yaralılara rabbim acil şifalar versin ailelerinede rabbimden sabırlar diliyorum inşallah 4 0 Yanıtla
  • R sancak: Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin 0 1 Yanıtla

Advertisement