Trabzonspor–çaykur Rizespor Notları - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor–çaykur Rizespor Notları

Yanal'dan NAPOLİ YORUMU: MÜCADELE DÜZEYİ YÜKSEK BİR EŞLEŞME Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, UEFA Avrupa Ligi 2. turundaki rakipleri Napoli'yi değerlendirdi.

15.12.2014 20:06

Yanal'dan NAPOLİ YORUMU: MÜCADELE DÜZEYİ YÜKSEK BİR EŞLEŞME

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, UEFA Avrupa Ligi 2. turundaki rakipleri Napoli'yi değerlendirdi. Napoli'nin iyi oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu dile getiren Yanal şunları söyledi:

"Öncelikle Napoli'nin güçlü bir ekip olduğunu söyleyebilirim. Benitez gibi UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış deneyimli bir teknik adama sahipler. Kadrosunda önemli oyuncular barındırıyorlar. Geleneği olan ve güçlü bir taraftar desteğine sahip bir kulüp. Uluslararası arenada da oldukça deneyimliler. Bunun yanında biz de iyi bir takımız. Mücadele düzeyi yüksek bir maç olacağını söyleyebilirim. Bu mücadele ortaya kaliteli bir futbol çıkaracaktır. 2. tur seviyesine yakışır bir maç olacağını düşünüyorum. Amacımız turu geçen taraf olmak ve Avrupa'da yolumuza devam etmek."

BELKALEM VE MEDJANİ'YE MİLLİ DAVET

Trabzonspor'un Cezayirli oyuncuları Belkalem ve Medjani'ye milli takım daveti geldi. Buna göre her iki oyuncu da 2 Ocak – 8 Şubat tarihleri arasında oynanacak Afrika Kupası final müsabakaları için aday kadroya davet edildi.

YANAL'DAN 4 DEĞİŞİKLİK

Ersun Yanal, Legia Varşova karşılaşmasındaki 11'den 4 değişiklik yaptı. Polonya'da cezası nedeniyle oynayamayan Medjani, UEFA listesinde olmadığı için sahada yer alamayan Özer ve sakat Yusuf Çaykur Rizespor maçıyla yeniden 11'e dönerken, Fatih Atik de kendisine 11'de yer buldu. Yanal, Legia Varşova karşısında görev verdiği Aykut, Salih Dursun ve Yatabare'yi yedek kulübesinde oturttu.

KART CEZALISI

Trabzonspor'da Çaykur Rizespor karşısında Musa Nizam kart cezası nedeniyle kadroda yer almadı. Papadopoulos, Waris ve İshak Doğan'a da Yanal tarafından 18 kişilik maç kadrosunda yer verilmedi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor–çaykur Rizespor Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement