Trabzonspor Şehit Ömer Halisdemir'in Ailesini Açılış Maçına Davet Etti - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Şehit Ömer Halisdemir'in Ailesini Açılış Maçına Davet Etti

Trabzonspor Şehit Ömer Halisdemir\'in Ailesini Açılış Maçına Davet Etti

TRABZONSPOR Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in ailesini, yeni yapılan Akyazı Stadı'nın açılış maçına davet etti.

24.10.2016 11:55

TRABZONSPOR Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in ailesini, yeni yapılan Akyazı Stadı'nın açılış maçına davet etti.

Trabzon spor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral, şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ailesine başsağlığı ve sabır dilediklerini iletti. Şehit Ömer Halisdemir'in ailesini Akyazı Stadı'nın açılış maçına davet ettiklerini de kaydeden Saral, "Şehidimizin büyüdüğü yer olan Çukurkuyu'nun amatör spor kulübünün ismini Ömer Halisdemirspor olarak değiştirileceğini öğrendik. Biz de kulübün eksik ve ihtiyaçlarına Trabzonspor olarak destek olacağımızı belirterek yönetim kurulumuz ile Başkanımız Muharrem Usta'nın da selamlarını ilettik" dedi.

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Şehit Ömer Halisdemir'in Ailesini Açılış Maçına Davet Etti - Son Dakika


Advertisement