Trafik Kazalarına Engel Olmak İçin Cansiparane Çalışıyorlar - Son Dakika
Yerel

Trafik Kazalarına Engel Olmak İçin Cansiparane Çalışıyorlar

Trafik Kazalarına Engel Olmak İçin Cansiparane Çalışıyorlar

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği bünyesindeki ekipler, trafik kazalarına engel olarak sürücülerin yaralanmaları ve ölümlerinin önüne geçebilmek için yoğun çabalarını sürdürüyorlar.

03.04.2015 15:05

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği bünyesindeki ekipler, trafik kazalarına engel olarak sürücülerin yaralanmaları ve ölümlerinin önüne geçebilmek için yoğun çabalarını sürdürüyorlar.

Bu kapsamda son yıllarda artan motosiklet ve otomobil kazalarının yanı sıra sürücülerin trafik kurallarına riayet edip etmemeleriyle, araçlarda eksik belgelerle, muayenelerinin olup olmadığını sıkı bir denetim altına alan ekipler, sürücülere adeta kuş uçurtmuyor.

Ayvalık'ta birçok noktada denetimlerini sürdüren ekiplerin bu çalışmaları vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Trafik Büro Amirliği ekiplerinin ise kış aylarında da olsa sıkı denetimlerini sürdüreceklerini ve böylelikle yayalarla, sürücülerin can ve mal güvenliklerini sağlamaya çalıştıklarını kaydetmeleri ise dikkatlerden kaçmıyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trafik Kazalarına Engel Olmak İçin Cansiparane Çalışıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement