Trafo Hırsızları Yakalandı - Son Dakika
Yerel

Trafo Hırsızları Yakalandı

Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri, gerçekleştirdiği operasyonla, çiftçileri canından bezdiren trafo yağı hırsızlarına ağır darbe vurdu

21.11.2013 10:46

Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri, gerçekleştirdiği operasyonla, çiftçileri canından bezdiren trafo yağı hırsızlarına ağır darbe vurdu. Gerçekleştirdikleri bir hırsızlık sonrası Sarayönü ilçe merkezinde yakayı ele verdi.

Kadınhanı ve Kolukısa bölgesinde çiftçileri ve vatandaşları illallah ettiren trafo yağı hırsızları, yakalandı. Kadınhanı Kolukısa beldesinde yaptıkları hırsızlık esnasında bir vatandaş tarafından fark edilen hırsızlar, yol açtıkları zararlardan dolayı bölgenin öfkesine kurban gitmemek için kaçmaya başladı.

Hırsızların Sarayönü'ne doğru kaçmasının ardından yapılan ihbarlar sonucu Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri tüm yolları tuttu. Tarla yolundan gelen hırsızları fark ettikten sonra harekete geçen ekiplerle hırsızlar arasında, ilçe merkezine kadar kovalamaca devam etti.

Sarayönü'ne gelen hırsızlar kaçarken, bir başka şahsın kullandığı araçla çarpışarak kaza yaptı. Kazanın ardından jandarma ekiplerinin hırsızlardan birini yakaladığı, diğerlerinin kaçtığı öğrenildi. Kazanın meydana gelmesiyle olaya İlçe Emniyet Amirliği de dahil oldu. Hırsızların yakalandığı araç içerisinde yer alan, trafolara ait 50 kilogramlık varillerde 400 litreye yakın trafo yağına el konuldu.

Şüphelilerin Kadınhanı bölgesi haricinde Çeltik, Yunak ve daha birçok bölgede hırsızlık yaptıkları öğrenilirken, Kadınhanı Adliyesi'ne sevk edilen bir zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trafo Hırsızları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement