Trafo Patlamasındaki Ölüm Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Trafo Patlamasındaki Ölüm Protesto Edildi

Trafo Patlamasındaki Ölüm Protesto Edildi

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA Bahçelievler'deki Türkiye Elektrik Üretim İletim A.Ş. (TEAŞ) Trakya Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü önünde toplanan grup geçtiğimiz pazar günü trafodaki patlama sonucu 1 işçinin ölümü, 4 kişinin de yaralanmasını protesto etti.

24.01.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA

Bahçelievler'deki Türkiye Elektrik Üretim İletim A.Ş. (TEAŞ) Trakya Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü önünde toplanan grup geçtiğimiz pazar günü trafodaki patlama sonucu 1 işçinin ölümü, 4 kişinin de yaralanmasını protesto etti.

Bahçelievler Soğanlı Mahallesi Hülya Sokak'ta bulunan Trakya Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü önünde bir araya gelen yaklaşık 50 kişi, 'Karanlığa mahkum değiliz, çalışırken ölmek istemiyoruz" yazılı pankart açtı. Grup sık sık, 'Kaza kader değil, bu bir cinayet", 'Artık ölmek istemiyoruz" şeklinde slogan attı. Yapılan konuşmaların ardından mahalle sakinleri adına basın açıklamasını Derya Talay okudu.

'KARANLIĞA MAHKUM OLMAK İSTEMİYORUZ"

Bahçelievler halkı olarak yaşanan bu olayın takipçisi olacaklarını ifade eden Talay, 'Bu iş cinayetinin sorumluları hesap verene kadar olayın takipçisi olacağız. Artık yeter ölmek istemiyoruz. Özellikle kış aylarını geçirdiğimiz bu dönemde ilçemizde yaşanan elektrik kesintileri hayatımızı yaşanamaz hale getiriyor. Bazen 2 güne kadar süren kesintiler nedeniyle karanlıkta kalıyoruz, üşüyoruz, yaşlılarımız ve çocuklarımız sürekli hastalanıyor, esnaf büyük zararlar ile karşı karşıya geliyor. Bizler Bahçelievler halkı olarak karanlığa mahkum olmak istemiyoruz' dedi.

ALYAPI SORUNLARININ ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYORUZ

Talay, 'Artık yeter, bizler Bahçelievler halkı olarak ilçemizdeki altyapı sorununun çözülmesini, bir an önce elektrik kesintilerinin son bulmasını, elektrik faturalarına yansıtılan kayıp-kaçak bedellerinin, gizli zamların durdurulmasını ve çalışan işçiler gerekli iş güvenliği önlemlerinin alınmasını istiyoruz. Karanlığa mahkum değiliz, çalışırken ölmek istemiyoruz" ifadesini kullandı.

Grup, yapılan basın açıklamasının ardından dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trafo Patlamasındaki Ölüm Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement