TRT Moderatörü Gençleri İsyan Ettirdi - Son Dakika
Güncel

TRT Moderatörü Gençleri İsyan Ettirdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu programına konuk eden TRT Moderatörü Nasuhi Güngör, program sonunda gazetecinin Bedelli Askerlik sorusunu yarıda kesince gençler isyan etti

05.09.2014 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki akşam TRT 1 televizyonunda yapılan söyleşiyle Yeni Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk kez bir televizyon programına katılmış oldu.

Çeşitli basın kuruluşlarından 4 farklı gazeteci katıldığı programı moderatör Nasuhi Güngör yönetti.

Gençler İsyan Etti

Programda Türkiye ve dünya gündemine dair konular konuşuldu. Programın sonunda gazeteci Fikret Bila tam 800 bin gencin merakla beklediği bedelli askerliği soracakken moderatör yeterli zamanın kalmadığı gerekçesiyle Fikret Bila'nın sözünü kesti.

Merakla beklenen bedelli askerlik konusu programda konuşulmadığı gibi, yarıda kesilmesi sosyal medyada büyük bir öfkeye neden oldu.

Bedelli Askerlik Derneği Başkanı Uzm. Dr. Özgür Niflioğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi. "Bedelli Askerlik yüz binlerce genci yakından ilgilendiren önemli bir sorun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın bu konuda gösterdiği hassasiyeti Sayın Başbakan Davutoğlu'nun da göstereceğinden şüphemiz yok, ancak böylesine hassas bir konuda Moderatör'ün Sayın Fikrat Bila'nın sözünü kesmesini yüz binlerin sesinin kesilmesi olarak görüyoruz, bu asla kabul edilemez."

"Moderatör Vasattı"

Bedelli askerlik bekleyen gençler ve aileleri sosyal medyada tepkilerini çeşitli şekillerde dile getirdi.

@hekimoglusulymnkeşke bu kadar vasat bir moderatöre mülakat vermeseydi, çok kötü gerçekten!

@doganGKbırakın kendi isteklerinizi sormayı halkın sormak istediklerini sorun!

@symaa99VERGİLERİMİZLE ÖDEDEDİĞİMİZ NASUH BEYİN MAAŞININ ARTIK TRT BİNASININ ÇİÇEKLENDİRİLMESİNDE KULLANILMASINI İSTİYORUZ

TRT Moderatörü Gençleri İsyan Ettirdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel TRT Moderatörü Gençleri İsyan Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement