Ttnet Teknoloji Vadisi'nin 3. Dönem Proje Başvuruları Başladı - Son Dakika
Güncel

Ttnet Teknoloji Vadisi'nin 3. Dönem Proje Başvuruları Başladı

TTNET'in yenilikçi dijital fikir sahibi girişimcileri desteklemek üzere hayata geçirdiği Teknoloji Vadisi programı için 3. dönem proje başvuruları başladı.

19.09.2014 10:57

TTNET'in yenilikçi dijital fikir sahibi girişimcileri desteklemek üzere hayata geçirdiği Teknoloji Vadisi programı için 3. dönem proje başvuruları başladı.

TTNET açıklamasına göre, ilk iki dönemde 17 proje ekibini kuluçka merkezlerine yerleştiren ve bir girişimciyi Silikon Vadisi'ne gönderen TTNET, Teknoloji Vadisi programının 3. dönemini başlattı.

"ttnetteknolojivadisi.com.tr" adresinden yapılan başvurular arasından seçilen projeler, ocak ayı itibarıyla İzmir İDEA, İstanbul Teknik Üniversitesi Teknokent ve ABD Cambridge Innovation Center'daki kuluçka merkezlerine yönlendirilecek. Böylece, proje sahipleri de iş fikirlerini olgunlaştırma şansı bulacak.

TTNET kuluçka süresince, girişimcilere teknolojik ekipmanın yanı sıra danışmanlık, mentorluk ve eğitim programlarıyla da destek olacak. Uluslararası düzeyde ses getireceği düşünülen proje sahiplerine ABD Cambridge Innovation Center'daki kuluçka merkezinde çalışma şansı sunulacak.

Girişimciler, projelerinin olgunlaşma aşamasında yatırımcılara ulaşmak için desteklenecek. Ayrıca, Sabancı Üniversitesi Sucool programı işbirliğiyle önceki dönemlerde olduğu gibi bir girişimciye 15 günlük Silikon Vadisi ziyareti de sağlanacak.

- TTNET Teknoloji Vadisi 3. dönem takvimi

Başvuru kabulü ve seçiminin bu yılın eylül-kasım döneminde yapılacağı programda, katılımcılar aralık ayında eğitim sürecinden geçecek.

Ocak-Mart 2015 tarihleri arasında ise programa seçilen girişimciler, uygun kuluçka merkezlerinde minimum üçi maksimum ise 18 ay boyunca projelerini olgunlaştıracak.

Kuluçka merkezine yerleşme hakkı kazanan girişimcilere ofis alanının yanı sıra altyapı hizmetleri gibi destekler de sağlanacak. Girişimcilere başta finans, pazarlama, hukuk ve hibe fon desteği başvuruları olmak üzere, ihtiyaç duydukları çeşitli konularda hem TTNET içinden, hem de TTNET dışından konusunda uzman kişilerden danışmanlık ve mentorluk desteği alabilme imkanı verilecek. Dileyen girişimciler Teknokent süreci sonrasında Teknokent imkanlarından faydalanabilmeleri için desteklenecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ttnet Teknoloji Vadisi'nin 3. Dönem Proje Başvuruları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement