Ttnet'ten Müşterilerine "Rehber Fatura Videosu" Hizmeti - Son Dakika
Güncel

Ttnet'ten Müşterilerine "Rehber Fatura Videosu" Hizmeti

TTNET, müşterilerinin genel fatura bilgilerini daha kolay ve rahat bir şekilde anlamalarını sağlayacak "Rehber Fatura Videosu" nu yayına sunuyor.

19.06.2014 14:13

Türkiye'nin lider internet şirketi TTNET, yepyeni bir hizmetiyle daha müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor.

http://www.ttnet.com.tr/faturavideo/default.htm linki üzerinden e-mail, SMS ve Youtube kanalları aracılığıyla ulaştırılacak olan Rehber Fatura Videosu, kolay anlaşılır içeriği ve tasarımıyla TTNET müşterilerinden faturalarla ilgili gelebilecek soru ve şikayetleri en aza indirmeyi amaçlıyor.

Türkiye'nin lider internet şirketi TTNET, müşteri memnuniyetini artırmak amacı ile yenilikçi bir uygulamayı daha hayata geçirdi. TTNET, aylık internet hizmet faturaları hakkında genel bir bilgilendirme sağlayan rehber bir video hazırladı.

TTNET müşterilerine internet üzerinden sunacağı Rehber Fatura Videosu ile müşteri memnuniyetini daha da yükseltmeyi hedefliyor.

Video formatındaki fatura rehberi, başta yeni müşteriler olmak üzere tüm TTNET'lilerin fatura üzerindeki genel bilgileri hızlı ve kolay bir şekilde anlamalarına yardımcı olacak şekilde hazırlandı. Fatura rehberi, kolay, anlaşılır içeriği ve tasarımı ile TTNET müşterilerinden faturalarla ilgili gelebilecek soru ve şikayetleri en aza indirmeyi amaçlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ttnet'ten Müşterilerine 'Rehber Fatura Videosu' Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement