Ttnet ve Boğaziçi Üniversitesi, Girişimcileri İş Dünyasının Liderleriyle Buluşturuyor - Son Dakika
Güncel

Ttnet ve Boğaziçi Üniversitesi, Girişimcileri İş Dünyasının Liderleriyle Buluşturuyor

TTNET ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliğiyle yürütülen Liderlik ve Girişimcilik Programı'nın bu haftaki konuğu, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt oldu.

31.03.2014 14:04

TTNET ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliğiyle yürütülen Liderlik ve Girişimcilik Programı'nın bu haftaki konuğu, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt oldu.

TTNET açıklamasına göre; iş dünyası liderlerinin, deneyim ve başarı sırlarını anlattığı programda Bozkurt, girişimci ve yönetici adaylarıyla kariyer tecrübelerini paylaştı.

Bozkurt, başarılı bir kariyerin kilometre taşlarını oluşturan uzun yolun iş hayatında fark yaratmaktan geçtiğini belirterek, "İş hayatında liderliğe giden yol fark yaratmak, değişime açık olmak, değişimi yönetmek ve etkili iletişimden geçiyor. Bugüne kadar yaptıklarının aynısını yapmaya devam edenler, bugün sahip olduklarından farklı bir şeye sahip olamazlar. Değişime açık olun, değişim doğru yönetildiğinde gelişim ve başarı sağlar" ifadelerini kullandı.

Liderlik ve Girişimcilik Programı'nda, daha önce Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan, Türk Hava Yolları CEO'su Temel Kotil ve Coca-Cola İçecek CEO'su Burak Başarır ders vermişti. Programın 5 Nisan'daki konuğu ise Deloitte Academy Direktörü Fazıl Oral olacak. Katılımcılar, 12 Nisan'da TTNET CEO'su Abdullah Orkun Kaya'nın vereceği ders sonrasında sertifikalarını alacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ttnet ve Boğaziçi Üniversitesi, Girişimcileri İş Dünyasının Liderleriyle Buluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement