Tüdkad'dan Kadınlara "Dostluk ve Dayanışma Çayı" - Son Dakika
Güncel

Tüdkad'dan Kadınlara "Dostluk ve Dayanışma Çayı"

Tüdkad\'dan Kadınlara "Dostluk ve Dayanışma Çayı"

TÜDKAD tarafından düzenlenen "Dostluk ve Dayanışma Çayı" MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya'nın katılımıyla gerçekleşti.

19.01.2014 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Dünyası Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneğince (TÜDKAD) düzenlenen "Dostluk ve Dayanışma Çayı" MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya'nın katılımıyla gerçekleşti.

Türk Dünyası Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneğince (TÜDKAD) "Dostluk ve Dayanışma Çayı" düzenlendi. Etkinliğe MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, TÜDKAD Genel Başkanı Şenol Bal ve dernek üyesi kadınlar katıldı.

Karakaya, yaptığı konuşmada, Ankara'da 25 ilçede her gün 10 bin eve girdiklerini, sahada sokakta kendilerinden başka kimsenin olmadığını belirterek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Belediye başkan adaylarımız belediye başkanı olduğunda parti rozetlerini çıkaracaklar, bütün Ankara için çalışacaklar. Sadece partinin değil tüm Ankaralıların belediye başkanı olacak" sözünü hatırlattı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığının mahallelerdeki, semtlerdeki temsilcilerinin hanımlar olacağının sözünü veren Karakaya, hanımlara danışmadan mahallede hiçbir şey yapmayacaklarını dile getirdi.

Ankara nüfusunun yüzde 52'sinin 30 yaşın altında olduğunu, Ankara'nın sanayide, tarımda, sağlıkta çok potansiyeli bulunduğunu belirten Karakaya, bunları harekete geçirerek Ankara'nın çocuklara, gençlere iş veren bir kent olmasını sağlayacağını söyledi.

-Bal:  "Kadın kurultayı gerçekleştireceğiz"

TÜDKAD Genel Başkanı Bal, yaptığı konuşmada, 1 Mart'ta "Yolsuzluklara, Bölücülüğe, Adaletsizliğe, Hukuksuzluğa Hayır" başlıklı kadın kurultayı gerçekleştireceklerini söyledi.

Toplantıda dürüst siyaset, temiz yönetim ve toplum konularını ele alacaklarını ifade eden Bal, 30 Mart seçimlerinin milletin toparlanması, hakkına, hukukuna, varlığına ve iradesine sahip çıkması için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tüdkad'dan Kadınlara 'Dostluk ve Dayanışma Çayı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement