TÜED İskenderun Şube yönetimi, Şube Başkanına plaket sundu - Son Dakika
Güncel

TÜED İskenderun Şube yönetimi, Şube Başkanına plaket sundu

TÜED İskenderun Şube yönetim Kurulu başarılı çalışmalarından dolayı TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan'a bir şükran plaketi verdi.

15.02.2016 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Vekili Malik Yorulmaz, İdari sekreter İlhan Erzin, Mali Sekreter Hüseyin Göde, Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Nevzat Kaçar ve Denetim Kurulu Başkanı Halil Besler imza altına aldıkları şükran plaketini Başkan Mustafa Uyan'a şube binasında sundular. Plaket sunumu sırasında Konuşan şube denetim Kurulu Başkanı Halil Besler "13 yıldır biz emeklilikleri her ortamda başarı ve özveriyle temsil eden şube başkanımız Sayın Mustafa Uyan'a şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. Aldığı plakete teşekkür eden Şube Başkanı Mustafa Uyan ""13 yıldır hizmet verdiğim emeklilere imkân dâhilinde yine hizmet vermek isterim. Şimdiye dek aldığım plaketlerin içinde bu plaketin ayrı bir yeri olacaktır. Ben de yönetim kurulundaki arkadaşlarıma bana olan destekleri ve yardımları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Plakette şükran ifade edildi

Öte yandan verilen plaket metninde aşağıdaki ifadelerin yer aldığı gözlendi;

"Türkiye Emekliler Derneği İskenderun Şube yönetim kurulu olarak, tam 13 yıldır emeklilerin beklentileri ve hayalleri çerçevesinde özveriyle çalışan, biz emeklileri yerelde ve genelde hemen her platforma başarıyla temsil eden, atak, çalışkan, üretken, elini taşın altına sokmaktan çekinmeyen şube başkanımız Mustafa UYAN'a, bir şükran plaketi vermeyi kararlaştırmış bulunuyoruz.

Şube Başkanımız Mustafa UYAN'a, özverili çalışmaları, emeklinin hak ve menfaatlerini gözeten tüm hizmet ve çalışmaları için şükranlarımızı sunuyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TÜED İskenderun Şube yönetimi, Şube Başkanına plaket sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement