TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı kentlere dönük terörü lanetledi - Son Dakika
Güncel

TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı kentlere dönük terörü lanetledi

Terörün her türlüsüne lanet olsun...

28.04.2016 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı, Bursa Ulucami'de gerçekleştirilen ve şans eseri can kaybına neden olmayan terör saldırısı ile Soma'daki girişimlere dikkat çekerek; Türkiye'nin her köşesinin terörden korunmasını istedi. Bursa Ulucami'deki terörist saldırıyı da lanetleyen Çuhacı; ibadethane, okul, hastane gibi yerleri bile hedef alabilecek kadar alçalan teröre karşı halkı uyardı.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) başkanı Rahmi Çuhacı, Bursa Ulucami ve Soma'da gerçekleştirilen terörist saldırıları lanetledi. Terörün ipini elinde tutanların, tüm Türkiye'yi teröre boğmak istediklerini söyleyen Çuhacı hiçbir inanç ve ideoloji ayırd etmeksizin terörün her türlüsüne tepki gösterdi. En kanlı savaşlarda bile, okul, hastane, ibadethane gibi yerlere saldırılmadığının altını çizen Çuhacı şu açıklamayı yaptı:

"Terörün iyisi kötüsü olmaz diyoruz. Benim terörüm iyi senin terörün kötü olmaz. Hangi amaca hizmet ederse etsin teröristlere ve onlara destek verenlere karşı çok dikkatli olmalıyız. Savaşlarda bile namluların dönmediği yerler vardır. Okullar, hastaneler, ibadethanelere saldırılmaz. Sadece kalleşler bu masum mekanları hedef alabilirler. Bugün gördük ki Bursa'da, insanlık mirası Ulucami'deki bir cenaze namazı sırasında bile canlı bomba patlatabilecek kadar gözü dönmüş bir yapıyla karşı karşıyayız. Cenaze için orada bulunan Bursa Şubemizden onlarca üyemizle ve vatandaşlarımızla geçmiş olsun dileklerimizi paylaşıyoruz.

Eğer dünkü saldırı başarılı olsaydı diyerek nelerin olabileceğini tahmin bile etmek istemiyoruz. Bu teröristlerin de onların ipini elinde tutanların da amacı bellidir. Türkiye net bir saldırı ile karşı karşıyadır. Bu saldırıyı kim her ne gerekçe ile gerçekleştirmiş olursa olsun kabul edilemez. Halkımızı bu tarz yapılara karşı duyarlı olmaya, siyasetçi ve bürokratlarımızı da terörist saldırılar konusunda daha dikkatli olmaya davet ediyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı kentlere dönük terörü lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement