Tüik Bölge Müdürü Uras'tan İha'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tüik Bölge Müdürü Uras'tan İha'ya Ziyaret

Tüik Bölge Müdürü Uras\'tan İha\'ya Ziyaret

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Diyarbakır Bölge Müdürü M. Salih Uras, İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

15.04.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Diyarbakır Bölge Müdürü M. Salih Uras, İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

TÜİK Bölge Müdürü M. Salih Uras, İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu'nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında değerlendirmede bulundu. Ziyarette Uras, TÜİK'in bölgede yaptığı çalışmaları anlatarak, sürekli farklı konularla ilgili istatistik hazırladıkları için yoğun bir tempo içinde olduklarını söyledi. Yapılan istatistik çalışmaları basınla sürekli paylaştıklarını ifade eden Uras, elde edilen istatistikleri ihtiyaç duyan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına verdiklerini kaydetti. Uras, medyayı da yakından takip ettiğini ve bu sektörde görevli olanların ne zorluklarla mücadele ettiklerini bildiğini dile getirdi.

İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TÜİK tarafından yapılan istatistik verilerinin çok faydalı olduğunu söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tüik Bölge Müdürü Uras'tan İha'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement