Tüm Almanya Sinan'ı Konuşuyor - Son Dakika
Spor

Tüm Almanya Sinan'ı Konuşuyor

Almanya'da Offenburg'da Altenheim kasabasında yaşayan lise öğrencisi Sinan Bozoğlu (16) geleceğin yıldız futbolcusu olduğunu bir kez daha kanıtladı.

03.12.2013 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz Pazar günü amatör yerel ligin Kreisligi B grubunda SC Offenburg takımında forvet mevkiğinde oynayan Sinan Bozoğlu'nun deplasmanda Rastatt takımına serbest vuruştan attığı gol haftanın en güzel üç golü arasına girmeyi başardı. Alman futbol internet sitesi www.fussball.de ana sayfasının amatör linkinde haftanın en güzel üç golünün videosunu okuyucularıyla paylaştı. İnternet sitesi en güzel gol kimin yarışmasında Sinan Bozoğlu'nun golünü 'utanmaz havalandırma' diye tanıttı. İnternet sitesinine girenlerin verdikleri oylara göre Sinan Bozoğlu'nun golü % 25,3 oranla 3. sırada yer alıyor. Yarışma önümüzdeki haftasonu sonuçlanacak. Beş yaşında futbola başlayan rakip fileleri havalandırıp, gol atmaktan çok gol attırmayı da seven ve her maçta asist yapan Bozoğlu 2008 yılından bu yana  Baden ve Ortenau bölgelerinde kulüpleri peşinden koşturmaya başladı.

Koyu Galatasaraylı

Koyu Galatasaray taraftarı olan Sinan Bozoğlu Sarı Kırmızılı takımda oynamanın hayaliyle yatıp kalkıyor. İzmir- Mordoğan kökenli baba Şenol ve anne Astrid Bozoğlu "Sinan'ın aklında tek şey futbolcu olmak, futbola çok hevesli umarız hayali gerçek olur' diye konuştular. Sosyal paylaşım sitesi Youtube'da  haftanın amatör golü (amateur tor der Woche) ismi altında Sinan Bozoğlu'nun golü şimdiden tıklanma rekoru kırıyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Tüm Almanya Sinan'ı Konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement