Tüm Zamanların En Çok Dinlenen 'Perşembe Nostaljisi' Şarkıları - Son Dakika
Güncel

Tüm Zamanların En Çok Dinlenen 'Perşembe Nostaljisi' Şarkıları

Spotify, Perşembe nostaljisi yaşatmak için dünyanın en çok dinlenen müziklerini listeledi. Birincilik tacı R&B'nin kralı R. Kelly'nin.

29.07.2015 13:57

"Throwback Thursday - TBT" akımı ile nostalji tadında sevilen müziklerin her Perşembe günü kutlanması sosyal medyada 9 yıllık bir gelenek haline gelirken, Spotify da bu geleneğin yıldönümü için 80,000'i aşkın müzik listesini inceleyerek dünyanın en çok dinlenen 'TBT' şarkılarını listeledi.

Listede birincilik tacı ödüllü R&B kralı R.Kelly'nin 2003 yılında hit olan "Ignition" şarkısı olurken, 2000'lerdeki partilerin vazgeçilmezi haline gelen Usher, Lil Jon ve Ludacris ortak yapımı "Yeah!" şarkısı ikinci, R&B ve hip hop dünyasının en popüler çifti Beyoncé ve Jay Z ortak yapımı "Crazy in Love" şarkısı da üçüncü sıradan listeye girdi. 2000'li yılların başında "Hey Sexy Lady" şarkısıyla Türkiye'de de çok ses getiren Jamaikalı müzisyen Shaggy'nin Ricardo Ducent ile ortak yapımı "It Wasn't Me" listede dördüncü olurken, Gwen Stefani de Hollaback Girl şarkısı ile beşinci sıradan listeye giriyor. Çoğunluğunu kadın kullanıcıların oluşturduğu #TBT listelerinde Outkast, 50 Cent ve Justin Timberlake gibi popüler şarkıcıların birden fazla şarkısını ilk 30'da bulmak mümkün.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tüm Zamanların En Çok Dinlenen 'Perşembe Nostaljisi' Şarkıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement