Tunceli'de Çatışma: 2 PKK'lı Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de Çatışma: 2 PKK'lı Yaralandı

Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 2 PKK'lının yaralandığı açıklandı.

21.09.2015 16:30

Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 2 PKK'lının yaralandığı açıklandı. Tunceli Valiliği, teröristlerin yaralı olarak kaçtığını belirtti.

Tunceli'nin Nazımiye İlçesi Doğantaş Köyü kırsal alanında operasyon faaliyeti yürüten Jandarma Özel Harekat Timlerinin bulunduğu alana bir grup PKK'lı sızma girişiminde bulundu. PKK'lıların fark edilmesi üzerine çıkan çatışmada 2 PKK'lının yaralandığı açıklandı. Tunceli Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"20 Eylül günü Nazımiye İlçesi Dereova Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ve güvenlik güçleri arasında kısa süreli çatışma meydana gelmiş, güvenlik güçlerimizin anında karşılık verdiği çatışma sırasında herhangi bir zayiat meydana gelmemiştir. 2 bölücü terör örgütü mensubunun yaralı olarak kaçtığı sonrası bölgede yapılan arazi aramasında 1 adet Kalaşnikof piyade tüfeği. 2 adet dağ tipi sırt çantası ve muhtelif gıda maddesi ele geçirilmiştir." - Tunceli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Çatışma: 2 PKK'lı Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement