Tunceli'de Trafiğe Kapatılan Yollar Açıldı - Son Dakika
Yerel

Tunceli'de Trafiğe Kapatılan Yollar Açıldı

Tunceli Valiliği tarafından terör örgütü mensuplarınca yapılan yol kesme, araç yakma, gasp, tehdit ve silahlı saldırıları önlemek amacıyla ulaşıma kapatılan Tunceli-Pülümür ve Tunceli-Ovacık karayollarının bazı bölümlerinde trafik akışı normale döndü.

01.09.2015 11:55

Tunceli Valiliği tarafından terör örgütü mensuplarınca yapılan yol kesme, araç yakma, gasp, tehdit ve silahlı saldırıları önlemek amacıyla ulaşıma kapatılan Tunceli-Pülümür ve Tunceli- Ovacık karayollarının bazı bölümlerinde trafik akışı normale döndü.

Edinilen bilgiye göre, terör olayları nedeniyle ulaşıma kapatılan Tunceli-Pülümür ile Tunceli-Ovacık karayollarının bazı bölümlerinde, alınan güvenlik tedbirlerinin ardından bu sabah itibarıyla ulaşım başladı.

Tunceli Valiliği, Tunceli-Ovacık ve Tunceli-Pülümür karayollarında terör örgütü mensuplarınca yapılan yol kesme, araç yakma, gasp, tehdit, silahlı saldırı ve benzeri eylemlerin engellenmesi için 29 Ağustos'ta Tunceli-Pülümür karayolunun Şehitmehet Karakolu-Pülümür hattını, 30 Ağustos'ta da Tunceli-Ovacık karayolunun Karşılar-Aşağıtorunoba mevkileri arasındaki kesimini, geçici olarak ulaşıma kapatmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tunceli'de Trafiğe Kapatılan Yollar Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement