Tunceli'de Yol Kesen PKK'lılara Operasyon - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de Yol Kesen PKK'lılara Operasyon

Tunceli\'de Yol Kesen PKK\'lılara Operasyon

TUNCELİ ile Ovacık İlçesi arasında yer alan Munzur Vadisi Milli Parkı içinde bir süredir yol keserek PKK'ya teröristlere karşı geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

10.08.2016 11:53

TUNCELİ ile Ovacık İlçesi arasında yer alan Munzur Vadisi Milli Parkı içinde bir süredir yol keserek PKK'ya teröristlere karşı geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Tunceli- Ovacık karayolu valilik kararıyla ikinci bir emre kadar çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldı.

Yaklaşık 1 aydır Tunceli-Ovacık karayolunun geçtiği Munzur Vadisi Milli Parkı Venk Köprüsü civarında zaman zaman yol kesip, yoldan geçen araçları durdurup örgüt propagandası yapan PKK'lı teröristlere karşı geniş kapsamlı operasyon düzenlendi. Tunceli-Ovacık karayolunun dün öğlen saatlerinde çift yönlü olarak trafiğe kapatılmasından sonra, Munzur Vadisi Milli Parkı Venk Köprüsü çevresinde tespit edilen PKK'lı grupların bulunduğu bölgeler obüs ve havan topları ile vuruldu. Ardından insansız hava araçlarıyla tesbit edilen terörist hedefler savaş uçaklarınca bombalandı.

Daha sonra Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'nın sevk ve idaresinde, Tunceli 4'üncü Komando Tugay Komutanlığı ile İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı timler karadan ve havadan bölgeye sevkedildi. Bölgede operasyonlar sürüyor.

- Tunceli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Yol Kesen PKK'lılara Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement