Turgutlu'da Ergün'e Büyük Moral - Son Dakika
Güncel

Turgutlu'da Ergün'e Büyük Moral

Turgutlu\'da Ergün\'e Büyük Moral

Cengiz Ergün, Turgutlu ziyaretinin ikinci gününde akşam saatlerini Avşar Köyü ve Derbent Beldesi'ne ayırdı.

22.01.2014 11:33

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Turgutlu ziyaretinin ikinci gününde akşam saatlerini Avşar Köyü ve Derbent Beldesi'ne ayırdı. Her iki bölgede de coşkulu kalabalıklarca karşılanan Ergün, büyükşehir belediyesi seçimlerinde şahsına ve Turgutlu Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin'e destek istedi. Derbent'te havai fişekler eşliğinde karşılanan Ergün, borçları nedeniyle batma noktasına gelen Manisa Belediyesi'nde 3 yılda 100'ün üzerinde projeyi hayata geçirmiş bir belediye ortaya çıkardıklarını vurguladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin'in akşamki ilk durağı Avşar Köyü oldu. Avşar Köyü'nde coşkulu bir şekilde karşılanan Ergün'e MHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Sedat Kutlu, Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan, İl Genel Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Halil Turkut, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu ve çok sayıda partili eşlik etti. Avşar Köyü'nde köy meydanında bulunan kahvehanede yoğun bir katılımla birlikte toplantı düzenleyen Ergün, Manisa'daki değişimin bütün ilçelere yayılarak, Manisa'nın çağ atlayacağını belirtti.

Avşar'ın kaderini değiştirelim

Avşar'da köy sakinlerine seslenen Turgutlu Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin, "İki gündür muazzam bir ilgi yaşıyoruz. Rabbim nasip etti, aday olarak karşınıza geldim. Turgutlu'da 10 yıldır görev yapan ama enerjileri biten arkadaşları kenara çekmek lazım. Hevesli kişilere yer açmak lazım. Manisa'nın 800 küsur köyünden en büyüğü olan Avşar köyümüz hak ettiği hizmetleri alabilmiş değil. Avşar köyü iki seçimdir mevcut belediye başkanına destek verdi. Peki verdiğiniz destek kadar hizmet alabildiniz mi. Cevabınızın hayır olduğunu duyuyorum. O zaman bizi deneyin. Görün bakalım hizmet gelecek mi? Kanalizasyonla ilgili çok ciddi sıkıntılar var. Bu konuda projelerimiz var. Özellikle çok önemsediğiniz Ergenekon yolunun açılması olduğunu biliyorum. Bu hizmetin de size gelmediğini biliyorum. 2 ay sonra bize ehliyeti verin, Avşar'ın kaderini değiştirelim. Bunun sözünü sizlere veriyorum. Tek hedefimiz milletimize hizmet etmek" dedi.

Cami aydınlatmalarında örnek olduk

Manisa'da borçları nedeniyle batma noktasına gelen Manisa Belediyesi'ni 3 yılda 100'ün üzerinde projeyi hayata geçirmiş bir belediye haline getirdiklerini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün'ün hedefinde Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan da vardı. Manisa'da 96 caminin 80'inde aydınlatma yaptıklarını, bunun ardından aynı hizmeti merkeze bağlı köyler ve ilçelere de götürdüklerini hatırlatan Ergün, "Cami aydınlatmalarından 1 tanesini de Avşar Köyü'nde yaptık. Güle güle kullanın. Biz bunu yaptıktan sonra Turgutlu Belediyesi de tüm camileri aydınlatmaya başlamış. Demek ki örnek oluyoruz, hizmette bizi takip ediyorlar" dedi.

Derbent'te havai fişekli karşılama

Avşar Köyü'nün ardından Ergün ve beraberindekiler, Derbent Beldesi'ne geçti. Beldeye girişlerinde tüm vatandaşlarla tek tek tokalaşan Ergün ve Şirin, vatandaşlarla belde kıraathanesinde buluştu. Alana girilmesiyle birlikte havai fişeklerle karşılanan Ergün ve Şirin, coşkulu kalabalığı selamladı. Burada da vatandaşlara seslenen Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, vatandaşların seçimlerde 4 oy kullanacaklarını hatırlatarak, Turgutlu'dan 6 meclis üyesinin büyükşehir meclisine getirileceğini, MHP'den en az 4 meclis üyesiyle birlikte Turgutlu Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin ve şahsına destek istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turgutlu'da Ergün'e Büyük Moral - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement