Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan'dan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan'dan Ziyaret

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan\'dan Ziyaret

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan ve oğlu Mehmet Akif Turan, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman'ı Makamında ziyaret etti.

06.10.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Makamında ziyaret eden Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Turgutlu'da yapmış olduğu çalışmaları Taktir Ettiğini belirterek İl Müdürü Dr. Savaş Duman'ı Tebrik etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman misafirlerini karşıladı.

Turgutlu Kaymakamı Turan Ziyarette yaptığı kısa konuşmada"Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman'ı oğlum Mehmet Akif'le birlikte ziyarette bulunduk. İlçemizde hizmete giren Yıldırım Beyazıt Spor Salonu ve Gençlik Merkezi hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, yeni yapılacak olan projeler hakkında bilgiler aldık. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzle çok iyi ilişkiler kurduk. Turgutluya yapmış oldukları çalışmalar için ayrıca bizlere gösterdikleri Misafirperverlik içinde teşekkür ederim".Dedi

NAZİK ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş DUMAN Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Duman"Kaymakamımızın bizleri ziyaretinden oldukça mutlu olduk. Turgutlumuza yapmış ve yapacağımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Kaymakamımızın Oğlu Mehmet Akif'le bu ziyaret'te tanıştık, nazik ziyaretleri için Teşekkür ederim diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement